Taximetriștii din Galați care au bătut cu bestialitate un tânăr, cercetați în stare de libertate

Redactor:
Corespondenti
Taximetriștii din Galați care au bătut cu bestialitate un tânăr, cercetați în stare de libertate
Taximetriștii din Galați care au bătut cu bestialitate un tânăr sunt cercetați în stare de libertate. Patru dintre cei implicați au fost audiați la Poliție, dar polițiștii continuă cercetările pentru a-i depista și pe ceilalți agresori.

Reprezentanții IPJ Galați au anunțat că polițiștii au identificat patru bărbați bănuiți că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani. Printre cei identificați este și bărbatul care ar fi furat telefonulul mobil
al victimei. Cercetările sunt continuate cu aceștia în stare de libertate, au precizat reprezentanții Poliției. Bărbații sunt cercetați într-un dosar de loviri și alte violențe, furt și distrugere.

O anchetă a început și în interiorul societății pentru care lucrează șoferii care l-au bătut pe tânărul de 19 ani. Reprezentanții firmei au anunțat pe Facebook că intenționează să renunțe la șoferii implicați în scandal.

„În urma incidentului mediatizat se desfășoară o anchetă atât internă, cât și a organelor abilitate. Cum scuzele în astfel de situații sunt de prisos, vă asigurăm că vor fi aplicate cele mai aspre măsuri, mai exact eliminarea din firmă”, au anunțat reprezentanții societății de taximetrie.

Și reprezentanții administrației locale din Galați au luat atitudine și au vorbit despre retragerea licențelor tuturor mașinilor care apar în imaginile video.

„În urma incidentului din dreptul intrării la plaja Brateș din data de 7 aprilie în urma căruia un tânăr a fost bătut cu bestialitate de către mai mulți taximetriști care s-au anunțat printr-un cod de
urgență, știut numai de ei, vă anunț că voi purta discuții cu colegii din conducerea primăriei și cu dl. primar astfel încât liciențele taxiurilor implicate să fie anulate urmând apoi să facem demersurile
legale prin adresă către Autoritatea Rutieră Română pentru anularea atestatelor de taximetriști ale celor implicați în evenimentul crud care se putea transforma foarte ușor în crimă cu atât mai mult cu cât un timp, tânărul a fost bătut exact pe liniile de cale ferată”, a scris pe Facebook viceprimarul orașului Galați, Picu Apostol Roman.

Un tânăr de 19 ani a fost bătut crunt de mai mulți taximetriști în orașul Galați, după ce între el și taximetristul care-l ducea acasă de la serbarea zilei sale de naștere s-a iscat un conflict. Șoferul de
taxi a chemat ajutoare și mai mulți colegi de la firmă au ajuns în zonă. Aceștia l-au bătut crunt pe tânăr, întreaga scenă fiind filmată de o cameră video stradală. În urma bătăii, victima a fost grav rănită și are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale. În altercație, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un complex de agrement, tânărului i-a căzut telefonul mobil din buzunar, care a dispărut.

 

Gheorghe Hagi trece la nivelul următor. "Regele" dă marea lovitură şi face cea mai mare...
Tragedie uriașă în showbiz. Vedeta a murit la Terapie Intensivă, răpusă de Covid
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Ce este focul lui Sumedru, tradiția pentru care argeșenii au luat amenzi de 60.000 de...
Cum am ratat sfârşitul lumii. Vasili Arkhipov, omul care s-a opus războiului nuclear
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
Tragedie uriașă în showbiz. Vedeta a murit la Terapie Intensivă, răpusă de Covid
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Anunțul zilei vine de la Lidl: gestul pe care l-a făcut în plină pandemie
Bonus de coronavirus: 2000 DE LEI LUNAR! Cine sunt românii care vor încasa acești bani
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Inchide