TITULARIZARE 2019. Candidați susțin probele scrise la examenul de titularizare / Când se afișează rezultatele

TITULARIZARE 2019. Candidați susțin probele scrise la examenul de titularizare / Când se afișează rezultatele
Titularizare Sursa foto: Mediafax Foto
Publicat: 17/07/2019, 08:47

Pentru susținerea acestei probe, la nivel național, s-au înscris 27.724 de candidați, dintre care 4.740 sunt absolvenți din acest an. Aceștia își pot valida fișele de înscriere cel târziu până la ora 9,00 dimineața.

La nivel național sunt disponibile 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban și 1.228 în mediul rural.

Titularizare 2019 BUCUREȘTI

Un număr de 2.654 de candidați vor susține, miercuri, examenul de titularizare în Capitală, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Proba scrisă a examenului de titularizare va avea loc la nivelul Bucureștiului în șase centre de examinare.

Reprezentanți ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București au precizat, miercuri, că un număr de 2.654 candidați vor susține, miercuri, examenul de titularizare în Capitală.

La nivelul Bucureștiului s-au constituit șase centre de examinare. Primul centru de examinare este Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Sectorul 1, cu 226 candidați, urmat de Scoala 24 cu 39 candidați, Scoala 195 cu 1.206 candidați, Colegiul National Octav Onicescu cu 224 candidați, Colegiul Economic Viilor cu 525 candidați și Colegiul Kiritescu cu 434 candidați.

Rezultate titularizare 2019

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 23 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Apoi, timp de două zile, mai exact în perioada 23-24 iulie, va avea loc înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare.

Între 24-29 iulie, va avea loc soluționarea contestațiilor, urmând ca pe 30 iulie să fie afișate rezultatele finale.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase