• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Tragedie în triajul CF din Portul Constanța. Cum a fost găsit un adolescent de 15 ani

Tragedie în triajul CF din Portul Constanța. Cum a fost găsit un adolescent de 15 ani
Un adolescent de 15 ani este internat în stare gravă la Spitalul Județean Constanța, după ce a fost găsit electrocutat în triajul CF din Portul Constanța, oamenii legii încercând să stabilească motivele pentru care el se afla în zona respectivă și ce s-a întâmplat cu exactitate.

Potrivit reprezentanților Poliției Transporturi Maritime, un băiat în vârstă de 15 ani a fost găsit, miercuri, în triajul CF Port B de către un agent de pază, care a alertat imediat autoritățile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acolo au ajuns polițiști și un echipaj de la Ambulanță, adolescentul fiind găsit pe platforma unui vagon-cisternă aflat în conservare.

El avea urme vizibile de electrocutare, dar era conștient. Cadrele medicale i-au acordat băiatului primul ajutor, după care l-au transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internat, în stare gravă.

Polițiștii de la Transporturi Maritime au deschis o anchetă pentru a stabili ce căuta adolescentul în triajul CF Port și cum a avut loc accidentul.

Inchide