Tragedie la Suceava. Anchetatorii au ridicat noi probe din curtea femeii acuzate că și-a asfixiat copilul

Redactor:
Raluca Lazaroi
Tragedie la Suceava. Anchetatorii au ridicat noi probe din curtea femeii acuzate că și-a asfixiat copilul
Mai mulți polițiști și criminaliști, însoțiți de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, au ridicat, marți seara, noi probe din gospodăria femeii acuzate că și-a asfixiat copilul nou-născut, existând suspiciuni că aceasta nu ar fi la primul caz de pruncucidere.

Criminaliștii, însoțiți de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, au ridicat, marți seara, noi probe din grădina femeii de 37 de ani din Poiana Negrii, acuzată de pruncucidere, existând suspiciuni că acesta și-ar fi omorât și alți nou-născuți.

Marți după-amiază, anchetatorii s-au reîntors la locuința femeii și au săpat în două locuri din grădină, indicate chiar de femeie, care a fost dusă la fața locului. Din acele zone, criminaliștii au ridicat mai multe probe.

Până la ora transmiterii acestei știri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava nu a oferit detalii despre noile probe găsite în gopodăria femeii de 37 de ani.

Femeia a fost acuzată, marți, de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un copil, neasistată medical, bebeluș pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi.

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a județului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naștere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viața și pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta și-a ascuns sarcina față de toate persoanele care o cunoșteau”, au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, într-un comunicat de presă.

Fapta femeii a fost descoperită de polițstul din comună, căruia i s-a părut suspect că femeia, care se apropiase de termenul nașterii, a fost văzută fără burtă și fără copil.

Copilul nou-născut a fost descoperit de anchetatori fără viață, într-un sac de gunoi, existând suspiciuni că femeia nu este la primul caz de pruncucidere.

Inchide