TRAGIC. O tânără de 28 de ani, ucisă de iubitul gelos cu mai multe lovituri de cuțit

TRAGIC. O tânără de 28 de ani, ucisă de iubitul gelos cu mai multe lovituri de cuțit
Un jandarm și o polițistă, atacați cu un cocktail Molotov și amenințați cu coasa în județul Vâlcea. Oamenii legii, nevoiți să se apere cu arma din dotare
Publicat: 03/06/2020, 08:16
Actualizat: 06/04/2021, 22:08

Un bărbat din Giurgiu şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit, din cauza geloziei.

Poliția Giurgiu a fost sesizată marți după-amiază de către o persoană din localitatea Herăști că un bărbat își lovește iubita. Polițiștii l-au găsit pe bărbatul de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, pe DJ 401, lângă Herăști.

Aceasta a mărturisit că și-a ucis iubita, o tânără de 28 de ani, din comuna Valea Dragului, cu mai multe lovituri de cuțit, pe motiv de gelozie, potrivit MEDIAFAX.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 pentru omor calificat și miercuri va fi prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Și zilele trecute o altă crimă înfiorătoare a avut loc în Maramureș, acolo unde o mamă și-a ucis băiețelul în vârstă de 10 ani, sufocându-l în somn. Imediat, aceasta ar fi încercat să se sinucidă, însă a fost salvată de echipajul medical. Medicii, cu toate eforturile depuse, n-au mai putut să-i salveze viața copilului, scrie publicația locală VasileDale.ro.

Cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor a fost chiar fratele băiatului ucis, în vârstă de doar patru ani. Acesta a spus poliției că mama vrea să îi omoare frățiorul și imediat, la fața locului, au sosit echipajele medicale, dar și polițiștii.

Crimă și în Iași

Un bărbat a murit, miercuri, pe 8 mai, după ce a fost ucis de un coleg de serviciu care l-a înjunghiat în urma unui conflict izbucnit dintr-un motiv rar întâlnit de anchetatori și mai ales soldat o faptă atât de gravă, cum este cea de omor.

Potrivit polițiștilor ieșeni, incidentul a avut loc undeva după ora 20.00 când doi amici, unul în vârstă de 19 ani, iar celălalt de 48 de ani, care munceau cu ziua pe unde apucau, era deja beți turtă. La un moment dat, cel tânăr a tras concluzia că mai vârstnicul său coleg încearcă să-l păcălească cu privire la împărțirea unor țigări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase