Trei bărbați au bătut, tâlhărit și sechestrat un taximetrist timp de trei ore

Trei bărbați au bătut, tâlhărit și sechestrat un taximetrist timp de trei ore
Publicat: 11/11/2014, 17:19

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor arădeni, incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, iar agresorii sunt trei bărbați din localitatea Sânpetru German, care au tâlhărit și au sechestrat timp de trei ore un taximetrist de 25 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Taximetristul a răspuns unei comenzi venite de la un club de noapte din localitatea arădeană Felnac, unde cei trei bărbați au cerut să fie duși până în satul vecin, Sânpetru German. La destinație, însă, cei trei au refuzat să plătească și l-au lovit pe taximetrist cu pumnii și picioarele.

Bărbatul le-a relatat anchetatorilor că, după ce a fost bătut, doi dintre agresori l-au ținut pe bancheta din spate a mașinii, iar al treilea s-a urcat la volan și a condus mașina până în județul Timiș.

Pe drum, victima ar fi fost tâlhărită, cei trei furând banii încasați pentru cursele efectuate.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, taximetristul, care a preferat să nu își dea publicității identitatea, a spus că a reușit să scape sărind din mașină în apropiere de Vama Cenad.

„Când ne-am apropiat de vamă, cei trei s-au speriat că au văzut o patrulă de polițiști de frontieră. Eu am reușit să sar din mașină și să fug la polițiști, iar ei au făcut cale întoarsă. Patrula a pornit în urmărirea lor și într-o curbă de lângă Sânicolaul Mare s-au răsturnat cu mașina mea. Cel care conducea am înțeles că nu are nici permis”, a relatat victima.

Taximetristul a spus că autoturismul său a fost distrus complet, după ce s-a rostogolit de câteva ori pe șosea.

Anchetatorii spun că bărbatul care conducea a fost rănit, fiind internat la un spital din Timișoara, cu fractură de mandibulă, fracturi de coaste și traumatism toracic. Ceilalți doi au suferit răni ușoare.

Anchetatorii i-au reținut pe cei doi agresori care nu au fost internați, iar în cursul zilei de marți judecătorii Tribunalului Arad au emis pe numele celor trei mandate de arestare preventivă pentru tâlhărie și privare de libertate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase