• Publicat:
Știri

Trei mașini parcate, dintre care una a unui polițist, au fost avariate de un șofer băut, în Argeș

Un tânăr de 24 de ani care conducea băut în Pitești a scăpat mașina de sub control, în noaptea de miercuri spre joi, s-a izbitt un stâlp, pe care l-a dărâmat, și apoi a lovit alte trei mașini care se aflau parcate, transmite corespondentul MEDIAFAX.Descoperire macabră în mai multe containere trimise din Marea Britanie în Sri Lanka / Muncitorii au simțit un „miros puternic" și au chemat imediat poliția

Un tânăr de 24 de ani care conducea băut în Pitești a scăpat mașina de sub control, în noaptea de miercuri spre joi, s-a izbitt un stâlp, pe care l-a dărâmat, și apoi a lovit alte trei mașini care se aflau parcate, transmite corespondentul Mediafax. Descoperire macabră în mai multe containere trimise din Marea Britanie în Sri Lanka / Muncitorii au simțit un „miros puternic” și au chemat imediat poliția

Reprezentanții Poliției Argeș au declarat, corespondentului Mediafax, că accidentul s-a produs în Pitești, pe strada 1 Decembrie 1918, în apropierea secției 2 de Poliție, în noaptea de miercuri spre joi.

Șoferul unui autoturism sport a pierdut controlul direcției, cel mai probabil din cauza vitezei, iar mașina s-a izbit de un stâlp, pe care l-a dărâmat, apoi a lovit alte trei autoturisme parcate.

„Un tânăr de 24 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism din direcția bulevardul Nicolae Bălcescu către strada Schitului, la intersecția cu strada Paltinului a pierdut controlul volanului și a avariat trei autoturisme parcate. Conducătorul auto era sub influența alcoolului”, arată reprezentanții Poliției.

Potrivit surselor citate, una dintre mașinile avariate îi aparține unui polițist.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Inchide