Trei spanioli au murit și o copilă de 15 ani se zbate între viață și moarte după ce șoferul unui autovehicul a depășit linia continuă și a intrat pe contrasens pe DN 1 în județul Sibiu

Trei spanioli au murit și o copilă de 15 ani se zbate între viață și moarte după ce șoferul unui autovehicul a depășit linia continuă și a intrat pe contrasens pe DN 1 în județul Sibiu
Sursa FOTO: Captură Video Youtube
Publicat: 05/12/2022, 13:02
Actualizat: 05/12/2022, 14:22

Trei cetățeni spanioli au decedat, duminică seară, pe DN1, în zona Hula Bradului, județul Sibiu, după ce un șofer din Gorj a efectuat o depășire neregulamentară și s-a ciocnit violent de o mașină care venea din sens opus. 

Accidentul, soldat cu trei morți și doi răniți, s-a produs în seara de 4 decembrie, în jurul orei 20:45, în zona Hula Bradului, județul Sibiu, de pe DN 1.

Trei cetățeni spanioli au murit și alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital. Este vorba copilă de 15 ani, care se află în comă, la ATI, și despre șoferul care a provocat accidentul, care a suferit mai multe contuzii și traumatisme.

Vinovat de producerea tragediei este un șofer din Gorj, care se află și el internat în stare gravă la un spital din Sibiu. Potrivit polițiștilor rutieri care au demarat cercetările, accidentul s-ar fi produs după ce bărbatul de 63 de ani a călcat linia continuă și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care venea de pe contrasens.

„Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, la km. 293+500 m, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Gorj, s-ar fi angajat în depășirea unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal continuu și ar fi pătruns pe contrasens unde a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia”, transmite IPJ Sibiu.

Din nefericire, impactul frontal a provocat decesul a trei persoane aflate în autoturismul condus dinspre Brașov. Este vorba despre conducătorul auto, în vârstă de 67 de ani, și două femei în vârstă de 21, respectiv 55 de ani, toți cetățeni străini.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului din județul Gorj, precum și a unei alte pasagere din mașina în care s-au aflat persoanele decedate, o tânără în vârstă de 15 ani, cetățean străin.

La volanul celui de-al treilea autoturism se afla o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea. Nu au rezultat victime din acest autovehicul.

”În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier”, mai transmit polițiștii sibieni.

Acestă porțiune de drum este una destul de periculoasă, în zonă producându-se mai multe accidente soldate cu morți și răniți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”