Trupele SRI, intervenție în forță pe urmele unui hoț de salam înarmat cu un pistol de jucărie

Trupele SRI, intervenție în forță pe urmele unui hoț de salam înarmat cu un pistol de jucărie
caracter ilustrativ/sursa/Facebook - SRI
Publicat: 16/02/2022, 14:35

Brigada Antitero a SRI a internevit, marți seară, alături de mai multe echipaje ale Poliției la un hipermarket din Sectorul 3 unde un bărbat despre care se cunoștea că obișnuiește să fure de pe rafturi, ar fi venit înarmat cu un pistol. În acest sens exista presupunerea că individul ar fi intenționat să se răzbune pe unul dintre paznici, care l-ar fi prins, în aceeași zi, cu mai multe bucăți de salam furate.

Luptătorii antiteroriști ai SRI au împânzit, marți seară, alături de polițiști, un hipermarket din Sectorul 3, după ce a apărut o informație potrivit căreia un hoț de salam ar intenționa să-l împuște, cu un pistol, pe unul dintre agenții de pază.

Potrivit unor surse din Poliție, în aceeași zi, la magazinul respectiv avusese loc un incident după ce un agent de pază a surprins un bărbat, om al străzii, care ascunsese sub haine patru bucăți de salam.

După ce paznicul l-a dat afară, bărbatul respectiv a revenit, la hipermarket, câteva ore mai târziu și a întrebat de un agent de pază unde este persoana ca îl dăduse afară.

Bărbatul a aruncat „arma” în parcare

În timp scurtului dialog, angajatul firmei de pază a observat, sub haina individului respectiv, ceva ce semăna foarte bine cu un pistol, motiv pentru care a presupus că acesta s-a întors ca să se răzbune.

Ca urmare a anunțat incidentul la 112, iar la fața locului au apărut echipe ale SRI și ale Poliției. Sursele citate au precizat, pentru Gândul, că bărbatul suspect nu a mai fost găsit, însă în parcate s-a găsit un pistol de jucărie, din plastic, spart în mai multe bucăți.

Sursele citate au anunțat că individul nu poate fi pus sub acuzare, în condițiile în care acesta nu a scos pistolul de jucărie pentru a amenința pe cineva, iar drept urmare nu a încălcat nicio lege.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase