Trupul neînsuflețit al unui ucrainean omorât în bătaie, descoperit într-o pădure de lângă Kiev după retragerea rușilor

Trupul neînsuflețit al unui ucrainean omorât în bătaie, descoperit într-o pădure de lângă Kiev după retragerea rușilor
Trupul neînsuflețit al unui ucrainean omorât în bătaie / FOTO Facebook / Поліція Київської області
Publicat: 29/05/2022, 20:57

Anchetatorii ucraineni au descoperit, lângă localitatea Makarov, din regiunea Kiev, cadavrul unui civil ucis de invadatorii ruși. Identitatea sa a putut fi stabilită prin documentele găsite asupra victimei, relatază serviciul de presă al poliției din regiunea Kiev.

Toate crimele de război ale soldaților țării agresoare sunt înregistrate de oamenii legii.

„În zona forestieră Vişegrad, poliţia din regiunea Kiev a găsit şi examinat cadavrul unui bărbat. Potrivit datelor preliminare, soldaţii ruşi l-au bătut pe bărbat până la moarte. Decedatul purta un tricou albastru, pantaloni de trening negri şi șosete negre. S-a dovedit a fi un bărbat de 38 de ani, originar din regiunea Volyn. Cadavrul a fost trimis la control medico-legal”, a transmis poliția.

Decedatul nu avea familie

Serviciul de presă a mai informat că, potrivit informațiilor preliminare, decedatul nu are familie, a venit în regiunea Kiev pentru a lucra în construcții.

În districtul Buceansky din regiunea Kiev, criminaliștii au mai descoperit și exhumat cadavrul unui ucrainean ucis de inamic. Pe mormântul lui era o cruce artizanală făcută din bețe și bandaje medicale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase