• Publicat:
Știri

Un adolescent de 17 ani din Brașov S-A SINUCIS cu arma de vânătoare a tatălui său, după o CEARTĂ cu părinții

Cele mai importante știri ale dimineții

Adolescentul în vârstă de 17 ani, găsit împușcat mortal, miercuri seara, era component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov. Primele indicii în acest caz duc la sinucidere.

Polițiștii au fost solicitați la locul unde a fost găsit adolescentul și au stabilit că, cel mai probabil, acesta s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său.

„Am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani s-a împușcat mortal în zona capului cu o armă de vânătoare a tatălui său. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a demara cercetările specifice a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului”, a spus, joi, Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, Alina Ioana Ivant, adolescentul găsit împușcat avusese, înainte, o discuție aprinsă cu părinții.

„Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că tânărul avea 17 ani, iar pe fondul unor discuții contracdictorii cu părinții săi, pe tema rezultatelor la învățătură și a pregătirii sportive, a luat arma de vânătoare a tatălui și s-ar fi împușcat mortal în cap, în zona parietală stângă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Brașov, în vederea efectuării necropsiei”, a spus Alina Maria Ivant.

Adolescentul ar fi fost acasă doar cu mama, iar tatăl tocmai ajungea în momentul producerii tragediei.

Mai multe mesaje de condoleanțe au fost transmise pe pagina de Facebook a echipei de polo: „Cuvintele sunt de prisos, în astfel de momente!!! Durere cumplită pentru părinți, colegi, echipă.. toți cei care l-am aplaudat la meciuri pentru golul lui „înfiletat”! O să ne lipsești Bursuc, făceai spectacol la meciuri. Drum plin de lumină!!!”

 

 

 
Inchide