• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Un arădean a fost arestat după ce și-ar fi violat fiica sub amenințarea cuțitului

Un arădean a fost arestat după ce și-ar fi violat fiica sub amenințarea cuțitului
Un bărbat din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-ar fi violat fiica, în vârstă de 17 ani, în grădina casei, sub amenințarea cuțitului, victima fiind internată pentru că are nevoie de îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu, violul a avut loc în grădina unei case din satul Moroda, unde proprietarul casei și-a dus cu forța fiica în vârstă de 17 ani.

În noaptea de luni spre marți, adolescenta ar fost trezită și amenințată cu un cuțit de către tatăl său.

„În jurul orelor 01.45, prin amenințare cu un cuțit, a tras-o de mână pe fiica sa minoră în vârstă de 17 ani, în grădina casei, din localitatea Moroda, unde, prin constrângerea acesteia prin acte de violență, a întreținut cu ea un act sexual oral”, se arată în comunicat.

Procurorii spun că „în urma violențelor exercitate asupra persoanei vătămate pentru realizarea actului sexual”, victima a suferit leziuni, fiind internată pentru că are nevoie de îngrijiri medicale.

Miercuri seară, judecătorii instanței din Ineu au decis arestarea peventivă pentru 30 de zile a suspectului, Georgică Strat, care este acuzat de viol.

Inchide