• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

UPDATE | Bărbatul care amenința că îşi aruncă maşina în aer lângă o benzinărie din sectorul 3 a fost prins. Ce au găsit poliţiştii în maşina lui

UPDATE | Bărbatul care amenința că îşi aruncă maşina în aer lângă o benzinărie din sectorul 3 a fost prins. Ce au găsit poliţiştii în maşina lui

Un bărbat a ameninţat, în această dimineaţă, că îşi aruncă maşina în aer lângă o benzinărie din sectorul 3 al Capitalei. Individul a fost prins de polițiști şi dus la un spital de psihiatrie.

UPDATE – ora 18.35: În urma verificărilor asupra mașinii s-a constatat că în interiorul acesteia nu se aflau materiale pirotehnice. Bărbatul în cauză, în vârstă de 49 de ani a fost internat la o unitate spitalicească pentru investigații de specialitate.

UPDATE ora 14.00: Polițiștii au reusit sa il opreasca si individul a inceput sa ameninte ca se arunca in aer

Pentru ca era într-o zonă sensibilă, au fost anunțate toate structurile. Bărbatul se află la Secția 10 și vor să îl ducă la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, pentru că ar avea probleme psihice.

Echipa pirotehnică investighează în continuare mașina. Până în prezent, nu există elemente care să conduca la confirmarea amenințării.

Un bărbat a sunat la 112, luni dimineața, și a anunțat că intenționează să își detoneze mașina, ceea ce va produce victime, transmite Mediafax.

Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor.

Mașina a fost depistată în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu.

„Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale”, anunță Poliția Capitalei.

De asemenea, au fost luate măsuri și de către Serviciul Român de Informații prin structura Antiteroro, precum și prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Inchide