Un bărbat a fost găsit mort într-o cutie de metal, în zona Patriarhiei din Capitală. Poliția a deschis o anchetă

Un bărbat a fost găsit mort într-o cutie de metal, în zona Patriarhiei din Capitală. Poliția a deschis o anchetă
Publicat: 24/07/2021, 11:02
Actualizat: 24/07/2021, 11:12

Un bărbat a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, într-o cutie metalică destinată materialului antiderapant în zona Patriarhiei Române, anunță Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București.

Surse judiciare au declarat pentru Gândul.ro că bărbatul de aproximativ 50 de ani era un om al străzii, iar trupul neînsuflețit se afla acolo de aproximativ 3 zile. Potrivit surselor, la prima vedere nu sunt urme de violență, urmând să fie efectuată necropsia.

Poliția a deschis o anchetă

Autoritățile au deschis un dosar penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4, într-o cutie metalică, destinată depozitării materialului antiderapant, a fost găsit decedat un bărbat, se arată în comunicatul transmis, sâmbătă dimineața, de Poliția Capitalei.

La fața locului au sosit imediat mai multe echipaje de poliție, iar zona a fost securizată. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase