Un bărbat care l-a înșelat pe Nuțu Cămătaru cu 55.000 de euro s-a predat poliției

Un bărbat care l-a înșelat pe Nuțu Cămătaru cu 55.000 de euro s-a predat poliției
Publicat: 06/03/2013, 17:42
Actualizat: 04/07/2013, 05:49

Un bărbat care l-a înșelat cu 55.000 de dolari pe Nuțu Cămătaru s-a predat, miercuri, polițiștilor după ce a fost dat în urmărire națională ca urmare a unei condamnări de trei ani pentru furtul unui portofel, într-un alt dosar.

Duță Mihai Klepper – urmărit național după ce, la 1 februarie 2013, Judecătoria Sectorului 3 a emis pe numele său un madat de executare a trei ani de închisoare pentru furtul unui portofel – s-a predat, miercuri, la Secția 2 Poliție, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.

Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă sub numele de „Ciocolată”, a mai făcut obiectul unui mandat de urmărire internațională, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare de către instanța supremă, fiind acuzat de înșelăciune de către Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru.

Balint ar fi reclamat că i-ar fi dat lui Klepper, care a lucrat ca agent procedural la Tribunalul București, și lui Dănuț Udilă, zis Dan Vancică, 55.000 de dolari, iar în schimbul banilor cei doi s-ar fi angajat să aranjeze amânarea punerii în executare a unui mandat de arestare emis pe numele fratelui său, Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase