Un bărbat ȘI-A ÎNJUNGHIAT soția în fața spitalului din Motru, apoi a încercat să se SINUCIDĂ

Redactor:
Loredana Ficiu
Un bărbat ȘI-A ÎNJUNGHIAT soția în fața spitalului din Motru, apoi a încercat să se SINUCIDĂ
Un fost angajat al Complexului Energetic Oltenia și-a înjunghiat soția cu mai multe lovituri de cuțit, în fața Policlinicii Motru, județul Gorj, apoi a încercat să se sinucidă. Amândoi au fost transportați în stare gravă la spital. Vezi motivul pentru care bărbatul în vârstă de 45 de ani a vrut să-și ucidă soția

Incidentul a avut loc vineri dimineață. Un fost angajat al Complexului Energetic Oltenia și-a înjunghiat soția cu mai multe lovituri de cuțit, în fața Policlinicii Motru, județul Gorj, apoi a încercat să se sinucidă. Amândoi au fost transportați în stare gravă la spital. Femeia în vârstă de 39 de ani plecase de ceva timp alături de copiii lor din comuna mehedințeană Șovarna, acesta fiind motivul pentru care bărbatul a încercat să o ucidă, spun sursele judiciare: „Bărbatul de 45 de ani, fost angajat al Carierei Roșiuța, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, și-a atacat soția cu un cuțit, pentru că ar fi plecat de acasă cu copiii”.

După ce a înjunghiat-o, soțul ei a încercat să se sinucidă cu același cuțit. Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat pentru MEDIAFAX că atât bărbatul din județul Mehedinți, cât și soția sa, au fost transportați la spital.

Polițiștii au înștiințat Parchetul Tribunalului Gorj pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Inițial, victimele au fost transportate la spitalul din Motru, după care medicii au dispus transferul la Târgu-Jiu.

Procurorii așteaptă să vadă care este evoluția stării de sănătate a bărbatului pentru a putea dispune măsuri de privare de libertate.

 

Inchide