Un brașovean acuzat că și-a violat și omorât în bătaie iubita a fost trimis în judecată

Un brașovean acuzat că și-a violat și omorât în bătaie iubita a fost trimis în judecată
Publicat: 17/07/2013, 15:48
Actualizat: 17/07/2013, 15:48

Un brașovean de 38 de ani, arestat preventiv în luna iunie, a fost trimis în judecată, miercuri, pentru omor calificat și viol, fiind acuzat că a violat-o și apoi a omorât-o în bătaie pe iubita sa fiindcă ar fi refuzat să întrețină relații sexuale orale cu el în prezența unui străin.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a fost bătută crunt de către concubinul ei, în noaptea de 15 spre 16 iunie, apoi sechestrată în casă fără a i se permite să primească îngrijiri medicale timp de câteva zile până când starea i s-a agravat, apoi a fost transportată la Spitalul Județean Brașov, unde a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia a susținut, pe patul de moarte, că a fost, de fapt, tâlhărită de niște necunoscuți, așa cum ar fi obligat-o concubinul ei să spună. În urma anchetei, procurorii au constatat că femeia a fost bătută cu pumnii, picioarele, un scaun și un cablu de alimentare calculator pentru motivul că ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu el, în prezența unui prieten al agresorului, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

„Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat faptul că în noaptea de 15/ 16.06.2013, dorind să întrețină acte sexuale orale cu victima Bene Irina, în prezența martorului M.I., întrucât a fost refuzat de către aceasta, a început să o lovească, determinând-o să întrețină relații sexuale în împrejurările dorite de inculpat, respectiv în prezența unui străin. În continuare, fiind deranjat de atitudinea victimei care l-a refuzat inițial, inculpatul a lovit-o în repetate rânduri cu pumnii, cu picioarele, cu obiecte contondente (un scaun de lemn și piciorul scaunului de lemn) și cu un cablu de alimentare calculator în zona membrelor superioare și inferioare, în zona toracică și în zona capului, leziuni care au produs decesul victimei la data de 18 iunie 2013”, se arată în comunicat.

Potrivit raportului de autopsie întocmit de către Serviciului Județean de Medicină Legală Brașov, moartea femeii a fost violentă, „fiind cauzată de șocul traumatic extern contuziv cu rabdomioliză severă, insuficiență pluriorganică de ileon cu peritonită generalizată care inițial a evoluat neasistat medical”.

Dosarul a fost înaintat în vederea efectuării cercetării judecătorești Tribunalului Brașov. Agresorul femeii, Ștefan Marcel Roger (38 de ani) și sora acestuia au fost reținuți pe data de 19 iunie, pentru 24 de ore, primul pentru omor și lipsire de libertate în mod ilegal, iar sora lui pentru lipsire de libertate. Sora agresorului, în vârstă de 25 de ani, a fost ulterior eliberată după ce a consimțit să colaboreze cu organele de poliție pentru aflarea adevărului în acest caz, iar bărbatul a fost arestat preventiv.

Inițial, polițiștii au fost trimiși pe o pistă greșită după ce femeia a declarat, de pe patul de spital, că a fost răpită din parcarea unui hypermarket din Brașov, bătută și tâlhărită de bani și telefonul mobil, apoi transportată înapoi în parcare și abandonată. Povestea ei a fost susținută și de concubinul acesteia și de sora lui.

„În urma cercetărilor efectuate, a verificărilor camerelor de supraveghere de la hypermarketul respectiv s-a constatat că povestea nu se susține și că suspectul principal în acest caz este concubinul femeii, organele de anchetă fiind puse pe o pistă falsă”, a spus comisar șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, într-o conferință de presă din 20 iunie.

Inițial, ancheta a scos la iveală faptul că femeia, Irina Bene, în vârstă de 37 de ani, ar fi fost bătută din cauza geloziei de concubinul ei Ștefan Marcel Roger (38 ani) cu pumnii, picioarele și un cablu electric, pe data de 14 iunie, în pădurea de la Bunloc, din Brașov, după care bărbatul a suit-o pe un ATV și a dus-o la locuința comună de pe strada Carierei, din localitatea Săcele, unde a continuat să o lovească cu pumnii, picioarele și cu un scaun de bucătărie.

Ulterior, procurorii au aflat că femeia nu a fost ucisă din gelozie, ci pentru că ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu el în prezența unui prieten al iubitului ei. Femeia a vurt să se ducă la spital și să ceară ajutor medical, însă concubinul ei și sora acestuia i-au interzis să părăsească locuința, sechestrând-o. Tot bărbatul a forțat-o, sub amenințare, să susțină scenariul cu tâlhăria din parcarea unui hypermarket, potrivit sursei citate.

După două zile de la incident, starea femeii s-a agravat foarte mult, iar pe 16 iunie sora bărbatului a sunat la 112 și a chemat salvarea. Femeia a fost internată, însă se simțea din ce în ce mai rău, iar pe 18 iunie a fost operată de urgență, însă a murit la spital din cauza unor complicații provocate de leziunile interne pe care le-a suferit. Suspectul a cunoscut-o pe femeie în Germania, în urmă cu câțiva ani, unde aceasta lucra ca prostituată de lux la un bordel, fiind o femeie frumoasă. Cei doi s-au îndrăgostit și s-au întors în România, la locuința acestuia din Săcele. Femeia era originară din nordul țării, însă bărbatul i-a făcut mutație la Săcele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic