Un bucureștean arestat pentru violență în familie a încercat să-și incendieze celula. Bărbatul este un infractor cunoscut

Un bucureștean arestat pentru violență în familie a încercat să-și incendieze celula. Bărbatul este un infractor cunoscut
Caracter ilustrativ/Sursa/Mediafax foto
Publicat: 18/02/2022, 15:43

Un bărbat din București, arestat preventiv pentru violență în familie, a dat foc în celula sa din Arestul Central al Poliției Capitalei. Incendiul a fost stins înainte să se extindă și să provoace victime, iar bărbatul a fost imobilizat de trupele de intervenție rapidă.

Bebe Grigore a fost arestat de magistrații Judecătoriei Sectorului 5, la data de 28 ianuarie, după ce și-ar fi bătut soția cu bestialitate. Pentru că nu era la primul incident de acest gen, procurorii au cerut arestarea preventivă a individului, iar solicitarea a fost imediat admisă de judecător.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că bărbatul violent este cunoscut de Poliție pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt. În paralel, însă, acesta a făcut și obiectul mai multor reclamații venite din partea soției, pe care obișnuia s-o bată cu bestialitate. Tocmai de aceea, pe numele lui a fost emis un ordin de protecție și în anul 2021. Revenit în căminul conjugal, Grigore și-ar fi reluat vechiul obicei și ar fi agresat-o din nou pe femeie.

A fost declanșată o anchetă internă

Victima a cerut ajutorul polițiștilor care au întocmit, pe numele lui, un dosar penl, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 l-au dus la instanță, pentru eliberarea unul mandat de arestare.

Ajuns în Arestul Central, Grigore ar fi aprins o cârpă la ușa celulei, iar fumul puternic a alertat autoritățile care au intervenit de urgență.

Surse judiciare au afirmat că arestatul ar fi folosit o brichetă pe care o deținea ilegal, motiv pentru care a fost declanșată o achetă internă pentru a se stabili cine se mai face vinovat, alături de Bebe Grigore, pentru producerea incidentului.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase