Un copil de 5 ani, BĂTUT de educatoare și ÎNCUIAT în debaraua grădiniței, cu lumina STINSĂ

Redactor:
Florin Jinga
Un copil de 5 ani, BĂTUT de educatoare și ÎNCUIAT în debaraua grădiniței, cu lumina STINSĂ
Video. A fost luat din pătuț, trântit pe scăunel și plesnit peste cap. Vezi ce alte nereguli au ieșit la iveală

Totul s-ar fi întâmplat în ianuarie, la Grădinița de stat numărul 23 din Brașov, scrie Brașov TV.

„A fost luat din pătuț, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă și a fost băgat în debara și încuiat cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de ușă, urlând că așa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După câteva minute, a fost scos. Băiatul plângea, iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, a început să râdă. Văzând că băiatul râde, doamna a spus că înseamnă că nu s-a speriat suficient și l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă și încuiat”, a povestit mama copilului.

Situația a fost discutată la ședința cu părinții și educatoarea și-ar fi recunoscut vina, susține femeia.

„Toți părinții ne-au susținut și, pe lângă cauza noastră, au mai apărut foarte multe alte probleme relatate de alți părinți – copiii nu erau lăsați la toaletă, aveau voie să bea doar două pahare de apă pe zi (…) Una dintre îngrijitoare îi făcea zilnic nesimțiți, proști, obraznici”, a mai afirmat aceasta.

Directoarea grădiniței a afirmat că educatoarea a fost cercetată disciplinar și sancționată cu un avertisment scris.

Educatoarea este cercetată disciplinar

Directoarea Grădiniței 23 din Brașov a confirmat, într-o filmare cu camera ascunsă publicată de Brașov TV, că băiețelul a fost închis în debara.

„S-au făcut toate procedurile, a fost cercetată disciplinar, a fost sancționată cu avertisment scris, este monitorizată. Eu sunt si psiholog și am mers acolo în clasă și am făcut câteva jocuri cu copilașii, ca să identific în mod real ce s-a întâmplat. Într-adevăr copilul a fost dus în debara, exact cum a recunoscut și doamna, a tras ușa… Asta cu lumina stinsă nu și-au dat seama copiii dacă s-a întâmplat”, a spus directoarea în înregistrarea publicată de Brașov TV.

În timp ce educatoarea este în continuare la catedră, în urmă cu câteva zile copilul de 5 ani a fost transferat la o altă grădiniță.

Foto: Hepta

Inchide