Un cunoscut luptător de kickboxing, înjunghiat în gât după o răfuială între clanuri! Prietenii sportivului donează sânge pentru a-i salva viața

Un cunoscut luptător de kickboxing, înjunghiat în gât după o răfuială între clanuri! Prietenii sportivului donează sânge pentru a-i salva viața
Adrian Florea a ieșit învingător în mai multe gale televizate/Sursa/Facebook
Publicat: 22/08/2020, 10:08
Actualizat: 06/04/2021, 16:37

Un luptător de kickboxing din Galați, devenit cunoscut după ce a ieșit învingător cu ocazia mai multor gale televizate, se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiat în gât în urma unei răfuieli între grupările infracționale din oraș. Prietenii sportivului au declanșat, pe internet, o campanie prin care au cerut celor care îl cunosc să doneze sânge.

Potrivit anchetatorilor incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 23.00, pe strada Combinatului, din zona Viaduct. Grav rănit, luptătorul Adrian Florea, în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital și internat la terapie intensivă.

Conform polișiștilor gălățeni, scandalul ar fi izbucnit după ce, inițial, sportivul ar fi mers în zona respectivă unde intenționa să-l bată pe un bărbat, membru al unei grupări rivale.

Planul lui Florea, care ar face parte dintr-o așa numită gupare a „Sportivilor” în variantă gălățeană, s-a dovedit unul complet neinspirat. Și asta, pentru că bărbatul vizat de sportiv nu era singur, drept pentru care în ajutorul său au sărit alți trei prieteni.

A urmat o luptă de stradă în toată regula, însă, după ce s-au împărțit cu generozitate pumni și picioare, unul dintre bătăuși, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a scos un cuțit pe care l-a înfipt în gâtul sportivului.

Interlopii care l-au înjunghiat pe Adrian Florea au fugit din oraș

După ce și-au dat seama că luptătorul Florea este grav rănit, cei patru au fugit din oraș, însă au fost prinși, în cursul zilei de joi, în localitatea Cuza Vodă din Brăila. Aceștia au fost acuzați de tentativă de omor și respectiv complicitate la tentativă de omor și arestați preventiv de magistrații Tribunalului Galați.

Între timp, cunoscuții lui Adrian Florea au demarat, pe Facebook, o campanie prin care i-au îndemnat pe toți prietenii luptătorului să meargă la spital și să doneze sânge.

Incidentul sângeros de la Galați vine la două săptămâni după ce, în București, asasinarea liderului interlop Florin Mototolea, zis Emi Pian, înjunghiat la un joc de barbut, a provocat un adevărat cutremur în lumea interlopă din întreaga țară, iar autoritățile au anunțat că vor demara un război fără precedent împotriva clanurilor și grupărilor violente din întreaga țară.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult