Un infirmier a ucis o asistentă la Spitalul Județean Slatina. Biletul de adio găsit de anchetatori. FOTO

Publicat: 04/03/2018, 15:45

UPDATE:Un bilet de adio a fost găsit în locuința din Slatina a lui Gheorghe Ghenea, infirmierul de la Spitalul Slatina care a ucis o asistentă, sâmbătă noaptea, bărbatul arătând că a premeditat fapta.

Biletul a fost găsit în locuința infirmierului din Slatina de către sora acestuia.

Gheorghe Ghenea susține în bilet că victima, Ramona Cosmescu, avea o relație cu un polițist și că cei doi puneau presiune pe el pentru a ucide un medic și o asistentă.

Bărbatul mai scrie că ar fi trebuit să-l omoare și pe polițist, adăugând că simte că se sufocă și nu poate să-și ducă planul la îndeplinire.

„Această jigodie nenorocită mi-a distrus viața. Ea, în cârdășie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofițer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (…) Numărul de telefon al acestui animal. Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest să spuneți la presă tot. (…) Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor și pe el. Din mormânt, din Iad de unde (…) oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc și nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”, scrie Ghenea în bilet.

Bărbatul a lăsat și un număr de telefon al presupusului amant al Ramonei Cosmescu, dar și detalii despre cum poate fi găsit.

Șefa Secției de Psihiatrie, medicul Cristina Mischie, și asistenta șefă Alice Popescu ar fi trebuit să fie victimele lui Ghenea, potrivit biletului acestuia.

„Porcul de la DNA are nr tel 077########, iar în telefonul meu este trecut PLIMBATU. Are biroul la intrare pe poarta din spate a Poliției Municipiului, cum intri faci în stânga și urci scările la etajul 1, ultimul pe stânga. Trebuia să omor pe Mischie și Alice dacă nu reușeau ei să le bage la pușcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum numai datorită mamei mele că o să sufere mult”, se arată în bilet.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o copie a biletului a fost găsită și asupra lui Gheorghe Ghenea.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi angajați ai spitalului, asistenta în vârstă de 45 de ani și infirmierul în vârstă de 54 de ani, erau împreună de mai multă vreme, cu perioade în care au fost despărțiți.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30, femeia a intrat în sala de tratament cu o cafea, urmată de bărbat. Cei doi ar fi blocat ușa cu un pat, iar mai târziu colegii lor au auzit țipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la ușă, nu li s-a deschis, astfel că au chemat pompierii ca să o deblocheze.

Au spart ușa și au găsit-o pe femeie cu șapte lovituri de cuțit în spate și trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar și cu o plagă în zona gâtului.

Aceleași surse declară că primele indicii duc la concluzia că infirmierul a ucis asistenta, după care s-a sinucis.

„Polițiștii au fost sesizați de lucrători din cadrul Secției de Psihiatrie despre faptul că două persoane sunt decedate într-o cameră, bărbat și femeie. S-a deplasat la fața locului echipa operativă, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cauza fiind preluată de procuror”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a confirmat că cei doi aveau o relație de natură personală.

„Mai multe detalii vă dă Parcehtul de pe lângă Tribunalul Olt și IPJ, dar ce pot să vă confirm, la momentul actual, mai ales că la 2.30 am fost la fața locului, a fost un incident de natură personală între o asistentă și un infirmier, ca urmare a acestui incident, unde au survenit niște plăgi prin înjunghiere, s-a constatat decesul ambelor persoane. Este vorba de angajați ai spitalului care lucrau de mai bine de 15 ani în unitatea medicală”, a declarat Rotea.

Personalul medical care a asistat la incident a fost trimis acasă de conducerea spitalului.

„Din punct de vedere al organizării spitalului, am dispus toate măsurile pentru înlocuirea întregului personal de pe tura respectivă pentru că oamenii erau traumatizați de imaginile pe care le-au văzut, astfel încât actul medical să se desfășoare în continuare așa cum trebuie”, a spus Rotea.

Femeia lucra din 2002 la Spital Slatina, iar bărbatul său din 1994.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului