Un lot de piept și oase de pui cu salmonella, retras de pe piaţă / Metro retrage un sortiment de pizza

Un lot de piept și oase de pui cu salmonella, retras de pe piaţă / Metro retrage un sortiment de pizza
Sursa foto: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 21/02/2022, 14:53
Actualizat: 21/02/2022, 14:54

Un lot de piept și oase de pui cu salmonella a fost retras de pe piață. De asemenea, un lot de pizza congelată a fost retras din magazinele Cora din București și din magazinele Metro, existând un risc de contaminare cu un corp metallic.

SC Anerol Fresh Srl Oradea a început retragerea de la vânzare şi de la client a următoarelor produse: piept pui file și oase de pui – din cauza prezenţei de salmonella enteritidis.

„În cazul în care aţi cumpărat produsele respective între data de 05.02.2022 şi 10.02.2022, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele menţionate în tabelul de mai jos împreună cu bonul fiscal care face dovadă achiziţiei, urmând să primiţi contravaloarea acestuia”, transmite Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba despre magazine din Oradea, Focşani, Galaţi şi Drobeta Turnu Severin.

Metro retrage un sortiment de pizza

În plus, un lot de pizza congelată de la Dr. Oetker a fost retras din magazinele Cora din București și din magazinele Metro, deoarece există un risc scăzut de contaminare cu un corp metalic. Este vorba desore pizza Ristorante Prosciutto 330 grame.

„În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu-l consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 05.03.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, a mai precizat ANSVSA.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase