Un băiat de 12 ani s-a electrocutat în staţia CFR Feteşti. Transportat la spital cu un elicopter SMURD

Un băiat de 12 ani s-a electrocutat în staţia CFR Feteşti. Transportat la spital cu un elicopter SMURD
Un minor de 12 ani s-a electrocutat în staţia CFR Feteşti / FOTO - caracter ilustrativ: Mediafax Foto
Publicat: 12/05/2022, 21:18
Actualizat: 12/05/2022, 21:27

Un minor în vârstă de 12 ani s-a electrocutat, joi după-amiază, în zona de înaltă tensiune a staţiei CFR Feteşti. Acesta s-ar fi urcat pe un vagon.

Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au transmis, joi după-amiază, că incidentul a avut loc în triajul staţiei CFR Feteşti.

La locul incidentului a fost chemat un elicopter SMURD, care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti. În momentul când a fost urcat în elicopterul SMURD, starea băiatului era stabilă.

Comunicatul ISU Ialomița

”Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Catargiu al judeţului Ialomiţa au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unei electrocutări, a unui copil în vârstă de 12 ani, care s-a urcat pe vagonul unui tren, în gara din municipiul Feteşti”, a transmis, joi seară, ISU Ialomiţa.

Arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţă corpului

Sursa citată a mai transmis că victima a fost găsită căzută lângă vagon, conştientă, cooperantă, însă prezenta arsuri de gradul II, pe aproximativ 80% din suprafaţă corpului.

Minorul a fost monitorizat de echipajele medicale de la locul intervenţiei, ulterior a fost preluat de echipajul elicopterului SMURD şi transportat la Bucureşti.