Un pedofil care a agresat două fetițe în fața unei școli din Cluj-Napoca, prins cu ajutorul unei învățătoare: „Azi am reușit să îl identificam. L-am abordat, am pozat mașina și pe el”

Un pedofil care a agresat două fetițe în fața unei școli din Cluj-Napoca, prins cu ajutorul unei învățătoare: Azi am reușit să îl identificam. L-am abordat, am pozat mașina și pe el
Publicat: 24/04/2018, 21:18

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, marți, bărbatul urmează să fie prezentat în fața instanței în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

„Politiștii clujeni au finalizat cercetările în cazul unui bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, și au început urmărirea penală față de acesta sub apectul comiterii a două infracțiuni, corupere sexuală împotriva minorilor și ultraj contra bunelor moravuri. Au dispus față de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea reținerii, bărbatul sa fie prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți în vederea dispunerii unei măsuri preventive. În spațiul public au apărut informații referitoare la faptul că un bărbat ar fi acostat eleve din cadrul unei școli gimnaziale dintr-un cartier clujean”, se arată în documentul citat.

Cercetările polițiștilor au pornit după ce o învățătoare de la Școala „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a postat pe o rețea de socializare informații despre un bărbat care acosta eleve și i-a fotografiat mașina, apoi a trimis pozele la Poliție.

„Atenție părinți. Vreau să vă aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineață (19 – 20 aprilie – n.a.) un individ parcat într-o mașină pe trotuarul de lângă școală, a abordat doua fetițe (una din clasa noastră, iar cealaltă din altă clasa a IV-a). Și-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor să-l însoțească. Azi am reușit să îl identificam. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Am anunțat Poliția, care a spus ca va pune mașina sub urmărire”, se arată în postarea învățătoarei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase