Un polițist din Poliția Rutieră și-a amenințat colegii cu arma din dotare / Vela: Am discutat cu polițistul de la Bacău. Mi-a spus ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere / Purtător de cuvânt IPJ Bacău: „A fost testat psihologic în februarie 2016″

Un polițist din Poliția Rutieră și-a amenințat colegii cu arma din dotare / Vela: Am discutat cu polițistul de la Bacău. Mi-a spus ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere / Purtător de cuvânt IPJ Bacău: „A fost testat psihologic în februarie 2016
Publicat: 13/01/2020, 14:09

UPDATE „Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliție, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent.

Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanșat procedurile specifice, iar în urma discuțiilor purtate, polițistul a predat armamentul din dotare.

În acest moment, cel în cauză este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă.

Precizăm că agentul este absolvent al Școlii de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016. De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Bacău.

Potrivit autorității oficiale, bărbatul în vârstă de 29 de ani a intrat în tura la ora 6.00, a fost în intersecție la dirijat, după care a venit în sediul sa se încălzească. Apoi a zis că urca in birou, pe hol a scos pistolul și a început să strige „Lăsați-mi în pace!”. În 2017 era în concediu la Fălticeni, orașul natal, unde a avut o altercație cu unii de acolo. Instanța l-a declarat nevinovat.

UPDATE Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, luni, că a discutat personal la telefon cu polițistul din Bacău care a amenințat că își ia viața și care și-a amenințat colegii cu arma, demnitarul precizând că agentul de la Rutieră i-a spus „ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere”.

„Vreau să va spun că am discutat cu băiatul de la Bacău, personal. Cel de la Bacău, un agent de la Poliția Rutieră, a avut ceva pe suflet. Am vorbit cu inspectorul-șef de la Bacău l-am rugat să îmi facă legătură cu el, am vorbit la telefon, mi-a spus ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere. (…) I-am spus că doresc să aflu care este motivul acestui gest, până la urmă dramatic. Mi-a explicat omul la telefon, m-am oferit să merg la Bacău, chiar am pregătit un elicopter de la IGAv, să merg la Bacău în această dimineață, s-a răzgândit văzând deschiderea și o să vină la București, să stăm la o cafea și să îmi spună tot ceea ce are pe suflet. I-am promis că nu divulg discuția mea cu el. Oricum nu are legătură cu restructurarea poliției, cu sindicatele”, a declarat Marcel Vela, luni dimineața, la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Un polițist din Poliția Rutieră Bacău și-a amenințat, luni, colegii cu arma din dotare. Agentul de la Biroul Rutier, aflat în serviciu, a intrat în sediul Poliției agitat și vorbind incoerent.

Surse locale spun că polițistul a amenințat cu arma.

În urma discuțiilor purtate cu colegii, polițistul a predat arma.

La această oră, polițistul este sub supravegherea colegilor și a început o anchetă internă.

Polițistul a absolvit Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina în 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016.

De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Știrea inițială. Potrivit Poliției Bacău, un polițist din Biroul Rutier al Poliției orașului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat, luni, în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent.

Surse locale spun că polițistul a amenințat cu arma.

În urma discuțiilor purtate cu colegii, polițistul a predat arma.

La această oră, polițistul este sub supravegherea colegilor și a început o anchetă internă.

Polițistul a absolvit Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina în 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016.

De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!