Un pompier din cadrul ISU Cluj a fost găsit SPÂNZURAT în locuința sa. De ce boală suferea bărbatul

Un pompier din cadrul ISU Cluj a fost găsit SPÂNZURAT în locuința sa. De ce boală suferea bărbatul
Pompier (FOTO ilustrativ: Facebook/ISU Vâlcea)
Publicat: 17/03/2023, 20:05
Actualizat: 17/03/2023, 20:07

Un bărbat de 44 de ani, care activa ca și subofiţer în cadrul ISU Cluj, a fost găsit spânzurat vineri în locuinţa sa chiar de colegii săi, care deși au intervenit pentru a încerca să-i salveze viața, nu au reușit și bărbatul a fost declarat mort. El a lăsat un bilet de adio în care își explică fapta. 

”Un echipaj al serviciului de ambulanţă judeţean a fost solicitat astăzi, în jurul orei 14.20, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui subofiţer operativ din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă. Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru”, informează ISU Cluj.

Ulterior, Poliția Turda a precizat că bărbatul s-a spânzurat: ”La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei.”

Bărbatul suferea de depresie, iar înainte de gestul fatal, a lăsat un bilet de adio prin care explică de ce a recurs la acest gest. Surse din anchetă spun că se temea ca războiul din Ucraina să nu ajungă și în România.

Acesta era recăsătorit din vara anului trecut și se mutase din Turda la Călărași, unde pe lângă slujba de pompier se ocupa și de creșterea animalelor, potrivit ziare.com.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase