Un portofel cu bani, acte și carduri a fost găsit de un client în parcarea unui supermarket din Bistrița-Năsăud. Cum a reacționat bărbatul

Un portofel cu bani, acte și carduri a fost găsit de un client în parcarea unui supermarket din Bistrița-Năsăud. Cum a reacționat bărbatul
Un bărbat a găsit un portofel cu bani, acte și carduri în parcarea unui supermarket din Bistrița-Năsăud (FOTO: ilustrativ)
Publicat: 24/09/2020, 00:47
Actualizat: 11/02/2021, 20:03

Un bărbat din localitatea Nepos, județul Bistrița-Năsăud, a găsit, miercuri, într-un cărucior din parcarea unui supermarket un portofel în care erau documente, carduri și suma de 2.500 de lei.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, Ani Vasile Dionisie, un bărbat din localitatea Nepos, a găsit, miercuri, într-un cărucior pentru cumpărături din parcarea unui supermarket din Bistrița un portofel. Acesta conținea carduri, documente și suma de 2.500 de lei.

Bărbatul a oprit un echipaj de poliție care se afla în zonă și a înmânat portofelul polițistului pentru a fi restituit proprietarului.

„Contactat de polițist, păgubitul, un bărbat de 32 de ani, din Bistrița, nu știa că îi lipsește portofelul, însă, când a verificat, și-a dat seama că, într-adevăr este norocos”, au transmis, citați de Mediafax, polițiștii din Bistrița-Năsăud, care l-au felicitat pe Ani Vasile Dionisie.

Ce a făcut un pensionar din Galați, după ce a găsit un portofel cu peste 6.000 de lei pe o bancă

Un pensionar din Galați, în vârstă de 72 de ani, a găsit, în urmă cu o săptămână, un portofel în care se aflau peste 6.000 de lei, cupoane și tichete de masă, pe care l-a predat la Poliție.

Portofelul aparținea unei femei în vârstă care făcuse un împrumut bancar, iar acum – datorită gestului bătrânului – bunurile acesteia s-au întors la proprietară cu ajutorul polițiștilor. Bărbatul nu a dorit să-i fie făcut public numele.

Portofelul a fost pierdut într-o zonă aglomerată a orașului Galați. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 13.25, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați s-a prezentat un bărbat în vârstă de 72 de ani care a declarat faptul că a găsit un portofel pe o bancă situată în zona unui magazin alimentar și a venit pentru a-l preda la poliție în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult