Un primar din Argeş, lovit și înjurat de o localnică

Un primar din Argeş, lovit și înjurat de o localnică
Foto: Facebook
Publicat: 22/02/2022, 15:16
Actualizat: 22/02/2022, 15:37

Primarul unei comune din Argeș a fost lovit și înjurat de o localnică. Femeia, în vârstă de 37 de ani, l-ar fi agresat pe edilul localității Berevoești, chiar în timp ce se aflau în biroul acestuia.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost semnalați cu privire la faptul că o femeie din Berevoești l-ar fi agresat, verbal și fizic, pe primarul localității, în timp ce se aflau într-o încăpere a instituției, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului  (IPJ) Argeş.

În urma verificărilor, autoritățile au stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, o femeie de 37 de ani, din Berevoești, ar fi adresat injurii primarului localității, în timp ce se aflau în biroul acestuia din sediul instituției, iar în timp ce edilul ar fi condus-o afară din încăpere, aceasta i-ar fi provocat leziuni la o mână. În urmă cu două săptămâni, femeia fusese amendată de poliţişti pentru că îl înjurase pe edil şi pe Facebook.

„În cauză au fost întocmite documente premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, conform art. 257 din Codul Penal, fiind înştiinţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun”, mai precizează IPJ Argeş.

Primarul din Mioveni, bătut de un lider al lumii interlope

Un incident asemănător a avut loc tot în Argeș. Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost agresat fizic și verbal în biroul său, de un lider al lumii interlope, Stelică Crăciun.

Vineri, 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției”, a transmis Poliția Argeș.

Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost audiate.

Primarul din Mioveni se află în birou cu fostul șef al Poliției orașului. La un moment dat, în birou au intrat patru indivizi. Primarul spune că a fost agresat și i s-au cerut explicații pentru diversele acțiuni făcute în calitate de edil al orașului.

Agresorul era însoțit de alte două persoane, care au așteptat la ușa biroului primarului.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult