VIDEO | Un proprietar de BMW a fost filmat, în București, șicanând o șoferiță: „Ești și proastă că nu mă lași să trec. Ți-am dat flash-uri!”

Publicat: 03/11/2021, 16:49
Actualizat: 03/11/2021, 17:27

O femeie aflată la volan în București a filmat comportamentul periculos al unui șofer de BMW care a încercat să o agreseze în trafic.

Bărbatul apare în imagini tăindu-i calea în mai multe rânduri acesteia. De asemenea, mașina BMW este filmată trecând pe roșu la un semafor.

La un moment dat, la un semafor, femeia oprește în dreptul autoturismului BMW și-i spune șoferului „Direct la Poliție mă duc cu filmarea asta”.

În replică, bărbatul îi răspunde „Cred că ești și proastă că nu mă lași să trec. Ți-am dat flash-uri!”.

Șoferița a povestit întâmplarea pe Facebook

Ulterior, șoferița a povestit întâmplarea pe larg pe un grup de Facebook creat pentru promovarea incidentelor în trafic.

„Poate nu știați, dar dacă circulați pe prima bandă și vi se dau flash-uri de un șmecher cu BMW trebuie să dispăreți. Eram pe prima bandă, mă grăbeam, nu dormeam la volan. Pe a doua bandă era altă mașină, iar în spatele meu venea un BMW. Nu înțelegeam de ce îmi tot da flash întruna. Nici cel din stânga mea nu înțelegea. Când cel din stânga a schimbat direcția de mers, idiotul din spate trece în fața mea și mă șicanează când vede că vreau să îl depășesc”, scrie șoferița atașând filmarea incidentului.

Câțiva comentatori au scris că recunosc numărul de înmatriculare al mașinii și că respectivul șofer ar comite frecvent astfel de nereguli în traficul din Capitală.