Un român amenința CU UN CUȚIT pasagerii de pe aeroportul din Amsterdam

Redactor:
Mircea Olteanu
Un român amenința CU UN CUȚIT pasagerii de pe aeroportul din Amsterdam
Un român amenința cu cuțitul pasagerii aeroportului din Amsterdam. A fost reținut de forțele speciale. Vezi imagini de la intervenție

Bărbatul de 47 de ani a scos un cuțit cu care a început să amenințe pasagerii, strigând că are „ceva” în geantă, informează nltimes.nl.

Angajata unui magazin din zonă descrie panica din zonă, mai ales când au intervenit trupele speciale: „Am văzut un militar din trupele speciale târăndu-se la pământ, cu arma în mână. Ni s-a spus că ar fi mai bine să evacuăm magazinul.”

În videoclipul apărut pe internet se poate vedea cum bărbatul este imobilizat de forțele de ordine. 

 

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului petrecut joi seară, a precizat Joanna Helmonds, purtător de cuvânt a Poliției militare din Olanda, care transmite că incidentul nu pare a fi de natură teroristă.

Bărbatul a fost reținut într-o zonă publică, cu magazine și restaurante, potrivit unui mesaj postat pe contul de Twitter al aeroportului,

Potrivit postului Nederlandse Omroep Stichting, individul este de naționalitate română, are 47 de ani și locuiește la Haga.

Întreaga zonă a fost evacuată, iar circulația trenului care face legătura între aeroport și oraș a fost întreruptă timp de câteva ore. Polițiștii au adus și un câine specializat în găsirea substanțelor explozive, care a mirosit geanta bărbatului, însă nu a găsit nimic.

Foto: Captură

Inchide