Un șofer teribilist a provocat haos în Suceava: Avea o alcoolemie uriașă și a fost prins de două ori de polițiști în mai puțin de 5 ore

Redactor:
Raluca Lazaroi
Un șofer teribilist a provocat haos în Suceava: Avea o   alcoolemie uriașă și a fost prins de două ori de polițiști în mai puțin de 5 ore
Un șofer din Suceava a fost prins de două ori în mai puțin de 5 ore, având o alcoolemie uriașă. Bărbatul care mergea haotic pe străzile din oraș a fost oprit, cu greu, de mai multe echipaje de Poliție.

Un echipaj de poliție a făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, însă șoferul nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au început să-l urmărească. Când a fost oprit, bărbatul fiind imobilizat și încătușat.

„Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Șoferul a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal conducere sub influența alcoolului.

La câteva ore după ce a ieșit din sediul Poliției, fără permis de conducere, bărbatul a mai băut ceva și s-a urcat din nou la volanul mașinii. Pentru că circula haotic prin oraș, un trecător a sunat la poliție.

Mai multe echipaje au reușit în final să oprească mașina, constatând că la volan se afla același șofer, de data aceasta cu 1,36 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis un nou dosar penal pentru conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tags:
Inchide