Un soldat ucrainean de origine română, ucis la Odesa. Andrei avea 32 și urma să devină tată pentru a doua oară

Un soldat ucrainean de origine română, ucis la Odesa. Andrei avea 32 și urma să devină tată pentru a doua oară
Foto: Twitter
Publicat: 26/02/2022, 10:16

Andrei, un soldat ucrainean de origine română, a fost ucis în urma unui atac desfășurat de trupele ruse la o unitate militară din Odesa.

În districtul Podolsky, regiunea Odesa, 18 persoane au fost ucise în urma unui atac asupra unei unități militare.

Conform unian.com, în urma atacurilor asupra unei unități militare din satul Lipetskoye, au fost ucise 18 persoane: 8 bărbați și 10 femei. Printre aceștia se află și Andrei, un soldat ucrainean de origine română.

Bărbatul avea doar 32 de ani și avea o fetiță în vârstă de 4 ani. De asemenea, în scurt timp urma să devină din nou tată, căci soția lui este însărcinată.

Anunțul tragic a fost făcut de mătușa lui Andrei – Liliana Ciobanu – o femeie care trăiește în Bragadiru, Ilfov.

“Nepotul nostru, Andrei, a murit în bombardamentul absurd al unității de radiotehnică militară 0173 din Podolsk, regiunea Odesa. Ar mai fi dorit să trăiască… A lăsat în urmă o fetiță de numai 4 ani și o soție însărcinată în 7 luni… Avea doar 32 de ani…”, a scis, pe Facebook, mătușa militarului.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase