• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Un tânăr a amenințat că se aruncă de la o fereastră a Finanțelor Publice Vaslui

Un tânăr a amenințat că se aruncă de la o fereastră a Finanțelor Publice Vaslui
Un tânăr a amenințat că se aruncă de la o fereastră a Finanțelor Publice Vaslui

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, bărbatul a recurs la gestul de a se urca pe fereastra clădirii Finanțelor Publice amenințând că se aruncă în gol, fiind nemulțumit că nu a fost luat în seamă de nimeni în legătură cu posibilele nereguli ale unui aparat cu jocuri de noroc de la o societate comercială, unde pierduse 150 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În acest sens, vasluianul a dorit să depună o plângere, mai întâi la Protecția Consumatorilor, și apoi la Finanțele Publice, care însă nu i-a fost înregistrată.

După aproximativ jumătate de oră de amenințări că se aruncă în gol, timp în care în zonă au ajuns mai multe echipaje de Poliție, Pompieri, Ambulanță și Jandarmerie, tânărul a fost convins să renunțe la forma de protest, ulterior fiind condus la sediul Poliției Municipale Vaslui.

„Bărbatul a formulat o sesizarea referitoare la nefuncționarea corespunzătoare a aparatelor cu jocuri de noroc din incinta societății unde pierduse suma de 150 de lei. În consecință, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor și reprezentanți ai Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc au declanșat cercetări la societatea incriminată”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni nu i-au dat nicio sancțiune tânărului de 30 de ani, chiar dacă, prin acțiunea sa, au fost mobilizate forțe de la mai multe instituții ale statului.

Inchide