Un tânăr din Gorj a pierdut la păcănele și a distrus 11 aparate de jocuri de noroc – VIDEO

Un tânăr din Gorj a pierdut la păcănele și a distrus 11 aparate de jocuri de noroc - VIDEO
Un tânăr din Gorj a pierdut la păcănele și a distrus 11 aparate de jocuri de noroc / Foto: Shutterstock
Publicat: 26/10/2020, 14:07
Actualizat: 26/10/2020, 14:09

Supărat că a pierdut la păcănele, un tânăr în vărstă de 26 de ani din orașul Rovinari, județul Gorj, a distrus într-o singură noapte nu mai puțin de 11 aparate de jocuri de noroc. 

Din cauză că a pierdut, tânărul a luat o bucată mare de piatră și a început să își verse nervii pe aparatele de joc. Înițial a mers într-o sală de jocuri de noroc şi a spart două aparate, iar apoi a mers în alta şi a mai distrus încă nouă.

La data de 25 octombrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de către o femeie, de 35 de ani, din orașul Rovinari, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 octombrie a. c.,au fost distruse 11 aparate la doua săli de jocuri din orașul Rovinari”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Gorj Online.

 Paguba se ridică la peste 100.000 de euro

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, ar fi provocat distrugeri cu un corp dur , la 9 aparate de jocuri din incinta unei societăți comerciale din orașul Rovinari.

De asemenea, tânărul ar mai fi provocat distrugeri la două aparte din incinta altei săli de jocuri din localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiști continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase