Un tânăr și iubita lui s-au răsturnat cu ATV-ul pe drumul spre cabana Gura Diham. Femeia a fost prinsă sub vehicul (FOTO)

Un tânăr și iubita lui s-au răsturnat cu ATV-ul pe drumul spre cabana Gura Diham. Femeia a fost prinsă sub vehicul (FOTO)
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 26/08/2020, 01:32
Actualizat: 26/08/2020, 01:40

Doi turiști, un tânăr de 19 ani și iubita lui, s-au răsturnat cu un ATV, pe drumul spre cabana Gura Diham. La fața locului s-au deplasat salvamontiști și medici, mai ales că tânăra fusese prinsă sub vehicul și a suferit mai multe traumatisme.

Medicii de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova i-au acordat primul ajutor, apoi au transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare, potrivit Mediafax.

Potrivit Salvamont Bușteni, accidentul a avut loc, marți, pe drumul spre cabana Gura Diham, atunci când tânărul a pierdut controlul ghidonului și s-a răsturnat într-o curbă. Prietena lui, care stătea în spate, a fost prinsă sub ATV.

Alin, un tânăr polițist din Sălaj, a murit după ce s-a răsturnat cu un ATV: „Ceea ce trebuia să fie o zi liberă s-a transformat în ziua fatidică”

Un polițist din Sălaj s-a răsturnat cu ATV-ul, duminică, 10 august, pe o pășune din localitatea Stâna, județul Sălaj, și a murit. Tânărul se afla în ziua lui liberă la momentul accidentului. Sindicatul Europol a postat pe Facebook un mesaj prin care și-a exprimat regretul față de accidentul mortal în care a fost implicat Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL.

Alin avea 29 de ani și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor, spun reprezentanții Sindicatului Europol.

Un bărbat și o femeie însărcinată au căzut cu ATV-ul într-o râpă din Sinaia, în luna februarie

Două persoane, între care o femeie însărcinată, au căzut cu ATV -ul într-o râpă, în Sinaia, pe drumul spre Cota 1.400.
Astfel, pompierii și salvamontiștii au intervenit, duminică, 2 februarie, pentru salvarea victimelor, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, preciza – atunci – că pompierii au intervenit pentru salvarea a două persoane care au căzut cu ATV -ul în râpă de aproximativ opt metri, pe drumul care leagă Sinaia de cota 1400.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase