VENITURI. Câți bani câștigă Irina Loghin la 81 de ani. Marea cântăreață de muzică populară are o afacere profitabilă

Redactor:
Silviu Bănilă
VENITURI. Câți bani câștigă Irina Loghin la 81 de ani. Marea cântăreață de muzică populară are o afacere profitabilă
VENITURI. Câți bani câștigă Irina Loghin, la 81 de ani! Marea cântăreață de muzică populară are o afacere profitabilă

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Irina Loghin, în vârstă de 81 de ani, are o avere frumoasă. Artista continuă să facă bani, atât din cântat, cât și dintr-o afacere profitabilă.

Irina Loghin are o firmă specializată în activități de interpretare artistică-spectacole, care produce în medie 3.300 euro pe lună, scrie a1.ro.

Câți bani a costat vila Irinei Loghin. Artista a avut nevoie și de un împrumut

Doamna muzicii românești deține și un teren intravilan de 400 metri pătrați și două case, una în valoare de 400.000 de euro și alta de 200.000 de euro.

Artista locuiește într-o vilă somptuoasă, din Cartierul Francez, care a costat-o 350.000 de euro. Pentru aceasta achiziție, artista de muzică populară a fost nevoită să facă și un credit bancar, de 100.000 de euro, bani pe care i-a returnat.

Irina Loghin a dezmințit zvonurile privind operațiile estetice

Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, cântăreața de muzică populară Irina Loghin a încercat să pună capăt zvonurilor potrivit cărora și-ar fi făcut mai multe operații estetice.

Artista a explicat că singura intervenție estetică a fost una minoră, la pleoape.

„Recunosc, la ochi îmi atârna pielea și am fost să o scot, dar doar de sus”, a explicat ea. „Am aflat apoi de acid hialuronic și am fost să îmi pun acum doi ani. În rest, am riduri de bătrânețe, de purisăneală. Sunt totuși niște ani…”, a adăugat cântăreața.

Irina Loghin s-a amuzat pe seama momentului respectiv, povestind că, din cauza injecțiilor cu acid hialuronic, i-au apărut vânătăi pe față, iar motanul pe care îl are a reacționat ciudat când a văzut-o.

„Când m-am uitat în oglindă dimineața, am crezut că mor. Atât de mult m-am amuzat gândindu-mă că am ajuns să sperii și cotoiul”, a spus cântăreața.

În ceea ce privește însă celelalte zvonuri apărute despre ea, artista spune însă că nici măcar nu ia în seamă. „Am spus și celor din familie: ”, a explicat Irina Loghin.

Inchide