Veste de ultimă oră pentru fanii Minecraft, după ce jocul lor preferat a primit un update

Veste de ultimă oră pentru fanii Minecraft, după ce jocul lor preferat a primit un update
Veste de ultimă oră pentru fanii Minecraft, după ce jocul lor preferat a primit un update / SursA Foto: Pixabay
Publicat: 22/09/2020, 17:43
Actualizat: 22/09/2020, 18:33

Jocul Minecraft poate fi jucat în realitatea virtuală după ce a primit un update, dacă jocul a fost cumpărat anterior. Jucătorii de pe PlayStation vor utiliza modurile Living Room și Immersive. Update-ul Minecraft poate fi descărcat de pe PlayStation Store, iar realizatorii săi promit o experienţă totală.

Cei care au jocul nu vor plăti nimic pentru update, iar cei care sunt începători trebuie să plătească 20 de dolari.

Minecraft este disponibil în modul Living Room, în care apare afişat pe un ecran în faţa jucătorului, iar pentru o experienţă completă, jucătorii trebuie să aleagă modul Immersive.

Ca să îmbunătățească experiența jocului, jucătorii au nevoie de headset-ul PlayStation VR, care costă aproximativ 1.400 de lei, scrie Mediafax.

Headset-ul poate fi folosit și la jocuri ca Iron Man, Doom sau Bonfire, care sunt accesibile în realitatea virtuală.

De ce a cumpărat Microsoft producătorul jocului video Minecraft pentru 2,5 miliarde de dolari

Microsoft a cumpărat compania de software Mojang, care produce jocul video Minecraft, în 2014, pentru 2,5 miliarde de dolari, o mutare estimată să crească veniturile gigantului american pe segmentele de Xbox și de telefonie mobilă, relatează Bloomberg.

Prețul este cu 500 milioane de dolari peste cel vehiculat în presă, la acea vreme, iar Microsoft estima că investiția va fi amortizată pe parcursului anului fiscal 2015.

Fondatorii Mojang nu s-au alăturat echipei Microsoft, la acea vreme, aceștia intenționând să demareze noi proiecte.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult