VESTE TRISTĂ. A murit „Marea Doamnă a anesteziei și terapiei intensive” din România

Redactor:
Gândul
VESTE TRISTĂ. A murit „Marea Doamnă a anesteziei și terapiei intensive” din România
Număr mare de pacienți internați la ATI

Medicul Șerban Bubenek, președintele Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, a făcut, sâmbătă, un anunț trist pentru comunitatea medicală din România. 

Medicul Manuela Stănculescu a murit la doar 57 de ani, în urma unui anevrism de aortă. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă de prof. dr. Șerban Bubenek:

Astăzi 27 iunie 2020 Dr. Manuela Stănculescu, Marea Doamnă a anesteziei și terapiei intensive adresate pacientului oncologic, s-a mutat la Domnul! Prin dispariția distinsei și remarcabilei noastre colege Manuela Stănculescu, una dintre conștiințele curate ale lumii medicale Românești, întreaga noastră comunitate medicală este de astăzi înainte mult mai săracă.

Va rămâne pentru totdeauna în memoria colegilor și a pacienților Domniei Sale prin exemplul său de devoțiune și empatie. Un ultim omagiu îi va putea fi adus Luni 29 Iunie ora 13.00 la Cimitirul din Sinaia. Condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să o odihnească! Cu adâncă tristețe, În numele Societății Române de Anestezie Terapie Intensivă (S.R.A.T.I.): Prof. dr. Șerban Bubenek – Președinte”, a scris medicul ATI într-un comunicat citat de DC News.

×

Declarațiile susținute de ministrul afacerilor interne, domnul Ion Marcel VELA, chestorul șef de poliție Bogdan DESPESCU, secretar de stat în MAI, și de directorul DRPCIV, comisar-șef de poliție Florin CATANĂ.

Publicată de Gandul pe Vineri, 10 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide