Vi se par CUNOSCUȚI tinerii din imagine? Guvernul Ungariei, ironizat pentru O GAFĂ legată de un panou publicitar care încurajează natalitatea

Redactor:
Liviu Stan
Vi se par CUNOSCUȚI tinerii din imagine? Guvernul Ungariei, ironizat pentru O GAFĂ legată de un panou publicitar care încurajează natalitatea
Unde dai și unde crapă. Așa ar putea fi descrisă situația unor panouri publicitare din Ungaria, parte a unei campanii derulate de Cabinetul lui Viktor Orban pentru a spori natalitatea.

În mai multe orașe din Ungaria pot fi întâlnite pe stradă panouri publicitare care promovează valorile „familie tradiționale” și promit suport financiar soților tineri care sunt pregătiți să devină părinți, relatează The Guardian.

„Cuplurile tinere căsătorite primesc sprijin în timp ce așteaptă un copil”, scrie pe afișul publicitar ilustrat cu doi tineri îmbrățișați.

Perspicace, utilizatorii de pe rețelele de socializare din Ungaria au sesizat însă un detaliu frapant legat de cuplul „idilic”: cei doi tineri sunt nimeni alții decât protagoniștii unui celebru meme – cel al „iubitului distras” – folosit în diverse butade pe tema infidelității.

 

 

Fotografia care a devenit virală pe internet în ultimii ani aparține colecției de stock a unui fotograf din Barcelona, Antonio Guillem.

 

 

Șeful Executivului de la Budapesta, Viktor Orban, a declarat în campania electorală că în actualul său mandat, cel de-al treilea, va fi orientat spre rezolvarea problemelor demografice cu care se confruntă în prezent Ungaria.

În februarie, guvernanții ungari au anunțat că femeile care au trei sau patru copii vor beneficia de o scutire pe viață de plata impozitului pe venit.

 

Tags:
Inchide