Viața după demisia din PSD. Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când nu mai are job

Redactor:
Gandul
Viața după demisia din PSD. Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când nu mai are job
Fostul premier și liderul PSD, Viorica Dăncilă, a fost surprinsă de Ziua Națională în timp ce își făcea cumpărăturile la un supermarket Carrefour din Ploiești Shopping City. Imaginea a fost publicată de un bărbat din Ploiești, care a postat fotografia pe Facebook.

Imaginea postată pe Facebook a strâns zeci de reacții, de genul:

„Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii” sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Viorica Dăncilă a acceptat, totodată, să facă poze cu diverse persoane aflate în supermarket.

Dăncilă a demisionat, în urmă cu o săptămână, de la șefia PSD, după o ședință CEx care a durat mai bine de șase ore, în urma pierderii alegerilor prezidențiale în fața lui Iohannis, scrie ph-online.ro.

Prima ședință oficială a CEx al PSD după demisia Vioricăi Dăncilă și preluarea șefiei interimare de către Marcel Ciolacu are miercuri, la sediul partidului central al partidului. Printre temele de discuție ar putea figura și cererea filialei Brașov ca Niculae Bădălău să fie exclus din partid.

La ultima ședință a CEx, Viorica Dăncilă și-a anunțat demisia de la șefia partidului, conducerea interimară fiind preluată de Marcel Ciolacu. Prin urmare, este prima ședință a Comitetului Executiv de când președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu este președinte interimar al partidului.

Inchide