Vicepremierul Raluca Turcan, critici dure la adresa PSD: ”Ipocrizia este fără limite”

Vicepremierul Raluca Turcan, critici dure la adresa PSD: ”Ipocrizia este fără limite”
Vicepremierul Raluca Turcan critică și reproșează partidului social democrat de lipsa de consecvență în declarații. Foto: Facebook
Publicat: 07/11/2020, 14:48

Vicepremierul Raluca Turcan critică și reproșează partidului social democrat  lipsa de consecvență în declarații. Raluca Turcan susține că pierzatorii lipsei de unitate la nivel politic sunt românii

Vicepremierul Raluca Turcan i-a acuzat pe social-democrați de ipocrizie și de lipsa de consecvență în declarații, în contextul în care măsurile luate de PNL în primul lockdown erau contestate, iar în prezent același partid politic reproșează întârzierea măsurilor luate.

Vicepremierul Raluca Turcan: ”Ipocrizia este fără limite la PSD”

„Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu ştie decât să ţină oamenii închişi în case, în izolare, cu botniţă la gură, iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor”.

Vicepremierul susține că interesul PSD este de a amâna alegerile, în speranța că PNL va mai pierde noi puncte.

”Sunt cu gândul doar la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte”

”Sunt cu gândul DOAR la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte. Aţi uitat oare când aţi contestat legile noastre, care protejau oamenii, la CCR? Aţi uitat că din cauza voastră au ieşit oameni din spital, infectaţi cu COVID, cu riscul să-şi îmbolnăvească familiile sau cunoscuţii?”, a afirmat Raluca Turcan pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan condamnă faptul că PSD nu prioritizează sănătatea publică, iar cei care pierd din lipsa de unitate a politicienilor sunt românii.

Raluca Turcan: ” Până vă hotărâți vă spun că oamenii trebuie protejați”

„Nu vreți alegeri. Sigur? Că vorbiți pe două voci. Azi vreți, mâine nu mai vreți și poimâine vă mai gândiți. Până vă hotărâți vă spun că oamenii trebuie protejați. Și SĂNĂTATEA PUBLICĂ trebuie să fie pe primul loc dacă ești responsabil. Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la VOTURI, PUTERE, INTERESE, LEGI PREFERENȚIALE”, a mai scris Turcan, pe Facebook.

Raluca Turcan a precizat că nu trebuie uitat faptul că, vreme de trei ani, social-democrații nu au făcut decât să se preocupe cum să pună mâna pe Justiție.

„Nu avem voie să uităm că trei ani PSD a acaparat agenda guvernamentală și parlamentară DOAR cu legi și subiecte despre și pentru infractori, control al instituțiilor statului și subordonare politică”.

Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului…

Posted by Raluca Turcan on Saturday, November 7, 2020

Marcel Ciolacu a criticat noile măsuri anticoronavirus dispuse de Guvernul Orban

Acuzațiile Ralucăi Turcan vin după ce Marcel Ciolacu, liderul PSD, a criticat Guvernul Orban si adoptare noile măsuri anticoronavirus. El a mai susținut că România are acum ghinionul să aibă cel mai incompetent şi corupt Guvern postdecembrist.

„Piețele trebuie lăsate deschise! Este lipsită de orice logică obligarea românilor să se înghesuie în supermarket-uri, în spații închise, unde posibilitatea infectării este mult mai mare, pentru că tu, Guvernul Orban, închizi piețele și târgurile… care se află în aer liber. La fel de ilogic este să-ți obligi proprii cetățeni să cumpere produse de import și nu pe cele proaspete, făcute aici, în România”, a criticat Ciolacu decizia Guvernului de a închide piețele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase