Victor Ponta, anunț teribil pentru români. “După șase decembrie avem ‘lockdown’. Ne sigilau, deja, în case dacă nu aveam alegeri”

Victor Ponta, anunț teribil pentru români. “După șase decembrie avem ‘lockdown’. Ne sigilau, deja, în case dacă nu aveam alegeri”
Victor Ponta / Mediafax Foto, Alexandru Dobre
Publicat: 14/10/2020, 21:29

Victor Ponta susține că țara va intra din nou în stare de urgență după data de 6 decembrie. Președintele Pro România este ferm convins că Guvenul ar fi introdus deja măsura de “lockdown” în cazul în care nu ar fi existat alegerile parlamentare, programate la iarnă.

Președintele Pro România continuă războiul cu Guvernul Orban și face o declarație care bagă spaima în români. Victor Ponta este de părere că oamenii vor fi din nou “sigilați”, lucru care ar urma să se întâmple după data de 6 decembrie.

Există o soluţie pe care toate ţările pe care o aplică toate ţările mai puţin România. Testezi cât mai mult. Sunt mulţi asimptomatici nu ştiu că au virusul şi dau mai departe la cei care ajung în spital. La noi rata mortalităţii e mult mai mare. De aceea rata de infectare e mult mai mare. La noi e politica nu testaţi, ţineţi gunoiul sub preş că după 6 decembrie avem lockdown. Aşa e 100%. De ce credeţi că au deschis restaurantele şi tot şi era petrcere în România… că erau alegerile. Ne sigilau în casă dacă nu aveam alegeri”, a spus Victor Ponta potrivit romaniatv.net.

Victor Ponta îi consideră vinovați pe liberali după haosul care a avut loc în fața Catedralei Mitropolitane din Iași

Președintele Pro România a vorbit și despre ce s-a întâmplat la Iași, în fața Catedralei Mitropolitane, unde s-au aflat oameni fără măști, care stăteau înghesuiți, huiduiau și se ceartau cu jandarmii în scopul de a ajunge mai repede la raclă. Din nou, îi arată cu degetul pe liberali pentru haosul creat.

Vă explic cum ar fi trebuit să stea treaba la pelerinajul de la Sfânta Parascheva. Puteai să ai o discuţie cu BOR şi celelalte biserici şi spuneai că în 2020 nu se face pelerinaj. Unii oameni erau supăraţi, alţii nu, dar ştia toată lumea. N-au spus chestia asta pentru că se supărau enoriaşii şi nu îi mai votau la Iaşi, Neamţ, Suceava, Botoşani. Au zis ca după 27 septembrie că nu se mai poate. E o bătaie de joc„,a precizat Victor Ponta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase