(VIDEO) Adolescent de 17 ani, lovit cu o bâtă de un taximetrist din Craiova

Publicat: 14/02/2022, 10:14

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Caracal, a fost bătut duminică, 13 februarie, de un taximetrist în plină stradă. Tânărul a fost lovit cu o bâtă peste picioare de mai multe ori pentru că nu ar fi avut bani să plătească. Întreaga scenă a fost filmată de o persoană care a trecut prin zonă.

Pe imagini se vede cum taximetristul îl agresează pe adolescent. Tânărul este trântit la pământ, iar șoferul de TAXI îl lovește de mai multe ori, cu o bâtă, peste picioare.

Un participant la trafic observă toată scena și claxonează încontinuu. Abia atunci, agresorul îl lasă în pace pe băiat care se ține cu mâinile de picioare, semn că îl dor foarte tare.

Totul s-a întâmplat duminică, 13 februarie, pe strada Caracal din Craiova. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au intervenit polițiștii Secției 2 Poliție, care au și vizualizat imaginile care surprind întreaga scenă.

“Poliţiştii au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr de 17 ani, din Caracal, judeţul Olt. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul s-ar fi deplasat din Caracal în Municipiul Craiova cu un autoturism care efectuează transport în regim de taxi, iar la destinație, întrucât nu ar fi achitat contravaloarea cursei, ar fi fost lovit cu un obiect contondent peste membrele inferioare”, transmite Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Tânărul în cauză a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă prezent la faţa locului sau să fie transportat la spital. De asemenea, el nu a dorit să formuleze sezisare scrisă cu privire la cele întâmplate.

În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă.