VIDEO | Bunicii Luizei Melencu la ieșirea din audiență de la DIICOT Craiova: ”Să dăm alte declarații. Ce declaratii să dăm? Ei nu cunosc cazul. De ce l-au acoperit?”

Publicat: 28/09/2022, 22:51
Actualizat: 29/09/2022, 07:26

Bunicii Luizei Melencu au mers miercuri la DIICOT Craiova în audienţă la procurorii care au anchetat cazul monstrului din Caracal pentru a afla adevărul despre ce s-a întâmplat cu nepoata lor.

Elena și Stelian Iordache sunt nemulțumiți de sentința în cazul lui Gheorghe Dincă. Ei cred că Luiza nu este moartă și sunt deciși să meargă până în pânzele albe pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, cu nepoata lor.

La ieșirea din sediul DIICOT, cei doi s-au declarat nemulțumiți de ce s-a întâmplat acolo.

”Să dăm alte declarații. Ce declaratii să dăm? Ei nu cunosc cazul. De ce l-au acoperit? Spun că așa a mers. Procurorul spune că nu e așa ca mine. Adică eu mi-am pierdut copilul si tu zici că alte cereri. E posibil așa ceva. De ce nu a stat de vorbă cu noi, intre patru ochi?

Joacă teatru, fac pe proștii, parcă nu ar știi ce s-a întâmplat în realitate în cazul Caracal. Gata, l-au închis pe Dincă, au scăpat toti. De ce il tin in scaun de atâta timp că nu merita. Toți fug.

 Vasilescu nu ne-a primit. Procurorul nu s-a recomandat, nu am aflat cine este. A zis care este nemultumirea noastră, ei stiu foarte bine. De trei ani de zile sa nu stii cine suntem, de ce am venit aici. Să citim dosarul, sa vedem ce scrie in el. Dacă l-am citit. L-a citit avocata”, au spus revoltați bunicii Luizei Melencu, la ieșirea din sediul DIICOT Craiova.

Reamintim că Tribunalul Olt l-a condamnat, vineri, pe Gheorghe Dincă la pedepse care însumează 108 ani de închisoare. Din pedeapsa cumulată, Dincă va executa doar 30 de ani, pentru trafic de persoane și trafic de minori, viol, omor și profanare de cadavre. De asemenea, el are de achitat daune morale de 710.000 euro către rudele victimelor, plus cheltuieli judiciare estimate la 750.000 lei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase