VIDEO. Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României, incident cu Poliția Locală într-un parc. Soțul cântăreței: „Mi-a zis că urmează să fie arestată și dusă la secție. Am zis că îngheț la volan”

VIDEO. Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României, incident cu Poliția Locală într-un parc. Soțul cântăreței: „Mi-a zis că urmează să fie arestată și dusă la secție. Am zis că îngheț la volan”
VIDEO. Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României, incident cu poliția locala într-un parc. Soțul cântăreței: Mi-a zis că urmează să fie arestată și dusă la secție. Am zis că îngheț la volan / Foto: Cristina Bălan - Facebook
Publicat: 18/06/2020, 22:32
Actualizat: 18/06/2020, 22:43

Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României, alături de șoțul ei, Gabriel, au fost implicați într-un scandal cu poliția comunitară, după ce au ieșit cu cei doi copii la o plimbare în parc.

Gabirel a filmat toată întâmplarea, iar filmulețul a devenit viral. Poliția locală i-a cerut cântăreței să se legitimeze pentru că gemenii, care suferă de sindromul Down, s-ar fi dat într-un tobogan și nu aveau voie.

Am lăsat-o pe Cristina in parc, singură, cu copiii, iar eu am plecat sa iau de mâncare, pentru că tocmai ieșisem de la kinetoterapie cu ei si le era foame. Să ne fie clar, în parc ai voie, in plus, departe de a fi fost singurii din parc.

Picii noștri sunt înnebuniți după tobogane. Cand le-au văzut în zare, au rupt-o la fugă, oricât a încercat Cristina să îi țină departe de ele. Singura zona care era încercuită, deci «zona interzisă», era fix cea cu toboganele. Până să-i prindă din urmă, ei deja erau in vârful lor. Când a venit doamna de la politia locală, Cristina fix asta facea. Tragea de ei să coboare.

A informat-o ca sunt doi copii speciali si că necesită o munca de convingere, nu e lucru tocmai ușor. A primit o replica de genul: «Lăsați, doamnă, că am si eu copii. Unde e autoritatea dvs fata de ei?» Asta la fix o secundă după ce Cristina ii explicase ca sunt doi copii cu dizabilități” , a scris George Bălan, soţul Cristinei Bălan, pe Facebook.

„Sar mai departe pt ca a scris si Cristina pe pagina ei mai in detaliu ce s-a întâmplat in acel timp si merg la mesjul pe care îl primesc de la ea, cum că urmează să fie arestată și dusă la secție. Am zis că îngheț la volan. Cand am ajuns in parc, distinsul erou de la Poliția Locală era în plin avânt asupra ei. Amândoi o încolțiseră, iar copiii erau cumva izolați de mama. Înțelegeți tabloul?”, a mai scris acesta.

Vă rog, DISTRIBUIȚI cât mai mult, să vadă o țâră întreagă care sunt prioritățile statului român.Nu am cuvinte. Nu am cuvinte!!Cine va plăti terapiile de recuperare ale copiilor după ce au asistat la asemenea scenă de groază?Cum este posibil un astfel de mercenar să tragă de o mamă cu forța să o ducă la secție. Și asta de ce, pentru că picii noștri, adevărați INFRACTORI, au urcat pe tobogane………………… Doamne ferește!DOAMNE FEREȘTE, oameni buni!………………..Later edit: Pentru ca filmarea începe dintr-un punct in care lucrurile deja escaladaseră, as vrea să pun și în context totul.Am lăsat-o pe Cristina in parc, singură, cu copiii, iar eu am plecat sa iau de mâncare, pentru ca tocami ieșisem de la kinetoterapie cu ei si le era foame. Să ne fie clar, in parc ai voie, in plus, departe de a fi fost singurii din parc. Picii noștri sunt înnebuniți după tobogane. Cand le-au văzut in zare, au rupt-o la fugă, oricât a încercat Cristina sa ii tina departe de ele. Singura zona care era încercuită, deci 'zona interzisă', era fix cea cu toboganele. Până să-i prindă din urmă, ei deja erau in vârful lor. Când a venit doamna de la politia locală, Cristina fix asta facea. Tragea de ei sa coboare. A informat-o ca sunt doi copii speciali si ca necesita o munca de convingere, nu e lucru tocmai usor. A primit o replica de genul: "Lăsați, doamnă, că am si eu copii. Unde e autoritatea dvs fata de ei?". Asta la fix o secundă după ce Cristina ii explicase ca subt doi copii cu dizabilități. Voi înțelegeți?!Sar mai departe pt ca a scris si Cristina pe pagina ei mai in detaliu ce s-a întâmplat in acel timp si merg la mesjul pe care îl primesc de la ea, cum ca urmeaza sa fie arestata și dusa la secție. Am zis ca îngheț la volan. Cand am ajuns in parc, distinsul erou de la Politia Locală era in plin avânt asupra ei. Amândoi o incoltisera iar copii erau cukva izolați de mama. Înțelegeți tabloul?Restul… cred ca vorbesc imaginile de la sine.

Publicată de Gabriel Bălan pe Joi, 18 iunie 2020

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase