VIDEO | Cum a reacționat acest client Carrefour din Gheorghieni, după ce a plătit 16.99 lei/kg pe ardeii kapia care, la raft, costau 14.99 lei/kg

Publicat: 01/02/2023, 08:53
Actualizat: 01/02/2023, 11:22

Situația financiară a românilor este din ce în ce mai rea, mai ales pentru că prețurile alimentelor au crescut considerabil, și nu numai. Acum, pare că vremurile grele cer măsuri disperate în adevăratul sens al cuvântului. Iată ce i s-a întâmplat unui clujean care se afla într-un supermarket, pentru a-și cumpăra cele necesare.

Clujeanul a plecat la cumpăraturi, dar nu avea să știe că își va strica toată ziua și va ajunge în atenția internetului.

Bărbatul s-a prins la casa de marcat că a fost furat și nu a putut trece cu vederea acest lucru.

Astfel, a izbucnit un scandal în incinta magazinului.

Clientul cumpărase ardei, iar la raft prețul era de 4,99 lei pe kilogram, la casa de marcat, însă, s-a ajuns la 6,99 lei, lucru care l-a scos din sărite pe clujean.

Imediat, acesta l-a adus pe agentul de pază să îi arate că a fost furat, iar de acolo a urmat o întreagă scenă.

„Mi-a fost frică să ies”

”M-a atenționat o femeie că a pățit și ea și a intrat la bănuieli să mă uit. A intervenit agentul agentul de pază și l-am dus la raft să îi arăt prețul.

A venit prin spate când am mers la legume și m-a lovit în spate, că ”de ce filmez”. Mi-a cerut să șterg. A început circul.

Am sunat poliție. Efectiv mi-a fost frică să ies că mi-a spus hai afară, te aștept afară și discutam altfel”, a spus bărbatul.

Incidentul s-a produs la un magazin Carrefour, din Gherogheni, Cluj.

De asemenea, clujeanul a fost chemat la poliție pentru a depune plângere, în urma amenințărilor, potrivit ȘtirideCluj.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase