Video din culisele Arenei Naționale înaintea huiduielilor contra lui Firea

Redactor:
Sorin Bogdan
Video din culisele Arenei Naționale înaintea huiduielilor contra lui Firea
Video din culisele Arenei Naționale înaintea huiduielilor contra lui Firea. Vedeți în articol vedetele prezente la o șuetă

Filmulețul a fost realizat de un reprezentant al firmei Buchetino, care livrează buchete de flori la comandă și îl postase pe pagina de Facebook. Ulterior, a fost șters, dar nu înainte de a fi salvat de alți utilizatori și postat pe paginile lor. 

Camelia Tabacu l-a comentat pe pagina sa de socializare, care cuprinde mai multe mesaje critice la adresa primarului general al Capitalei Gabriela Firea.

„Lamuritor filmul realizat de Buchetino în culisele Arenei Naționale, înainte de momentul veninului,” scrie Camelia Tabacu în comentariul său.”Da, frate, despre „Primarul General al României” e totul. Ea era vedeta evenimentului. Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei până și cum să pozeze cu copiii afaceriștilor de curte, băgati pe ușa din dos (in cazul de fata Olga Gudynn, mare proprietăreasă de Pipera-Voluntari de grădinițe și școli private unde își duc parveniții urmașii să învețe, pe bani mulți, mai puțin ca la școlile de stat).

PS Sursa film: Buchetino. L-am descarcat de pe pg lor pentru ca am asa un feeling ca va fi sters curand de acolo.

LE: Exact cum banuiam – filmul a fost sters de pe pagina Buchetino! Pentru ca in afara de Simona, tot ce se intampla in camera aia frizeaza grotescul si dezvaluie un mod de actiune specific mafiei pesediste, care porneste de la pile si trafic de influenta (cum se vede si in video) si ajunge la afaceri complexe pe bani de la bugetul de stat.”

În imagini se poate observa discuția relaxată din culisele Arenei Naționale, unde Ilie Năstase tocmai termină de povestit cum a fost oprit de Poliție când i-au luat carnetul, spre amuzamentul lui deputatului PSD Florin Iordache, al primarului de Voluntari Florentin Pandele și al soției sale, Gabriela Firea. Câteva minute mai târziu, a început ceremonia în care Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros, iar miile de români din tribune au huiduit-o pe Gabriela Firea, considerând că nu are de ce să fie prezentă pe scenă, lângă celebra sportivă.

 

 

Inchide