VIDEO | NINGE abundent în Gorj și Vâlcea! A fost necesară intervenția utilajelor de deszăpezire

Publicat: 16/03/2023, 08:39
Actualizat: 16/03/2023, 11:09

Ninge abundent în zonele montane din județele Gorj și Vâlcea, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, care intervine în zonă pentru curățarea drumurilor.

Marți dimineața ninge abundent în zonele montane din județele Gorj și Vâlcea.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, care intervine în zonă pentru curățarea drumurilor a anunțat că, marți dimineață, ninsoarea a cuprins zonele montane din județele Gorj și Vâlcea.

Se intervine cu utilaje de deszăpezire pentru a curăța drumurile.

Intervenție cu utilaje de deszăpezire la Novaci și Rânca

„Acționare cu lamă si material antiderapant pe DN 7A, în zona localității Obârșia Lotrului”, a anunțat DRDP Craiova.

De asemenea, la Novaci și la Rânca au intervenit noaptea trecută trei utilaje de deszăpezire.

„Dacă în zonele de câmpie au început lucrări specifice perioadei calde, la munte încă acționăm cu utilaje cu lamă și material antiderapant.

Pe DN 67C, între Novaci și Rânca, au acționat noaptea trecută 3 utilaje de #deszăpezire pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță”, au mai anunțat aceștia.

În zona Voineasa, în județul Vâlcea, ninge abundent, iar pe pârtie deja au apărut și turiștii care vor să se mai bucure puțin de iarnă!

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase