Vineri are loc primul concert Andre Rieu în România. Când sunt programate celelalte showuri

Publicat: 05/06/2015, 08:04

Andre Rieu va urca alături de Johann Strauss Orchestra pe ceea ce este anunțată a fi una dintre cele mai mari scene ce au fost montate la București.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele șapte zile de concerte și se adresează tuturor participanților.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18,00, pe cele două intrări amenajate în bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre bulevardul Regina Maria (calea 13 Septembrie).

Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces.

Biletul achiziționat pentru concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

Accesul copiilor cu vârste de până la doi ani este gratuit iar pentru cei care depășesc această vârstă trebuie plătit bilet de intrare.

Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale, cât și prin intermediul rețelei Eventim și al platformei online www.eventim.ro.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere etc.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenții de pază vor percheziționa în detaliu fiecare persoană și orice obiect interzis descoperit la verificări va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

De aceea, toți fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiți să fie atenți și să lase la mașină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului-ajutor în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților organizatorului și cele ale pompierilor.

„Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator”, au precizat organizatorii, conform Agerpres.

Restricții rutiere, în weekend, pentru concertele Andre Rieu din Piața Constituției

Traficul rutier se va închide vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 17,00 – 1,00, în ambele sensuri pe bd. Unirii, între bd. I.C. Brătianu și bd. Libertății și pe bd. Libertății, între calea 13 Septembrie și bd. Națiunile Unite, pentru desfășurarea concertelor Andre Rieu, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii recomandă următoarele rute ocolitoare: dinspre bd. Ghencea — prin calea 13 Septembrie — bd. Tudor Vladimirescu — bd. George Coșbuc — bd. Regina Maria — Piața Unirii sau calea 13 Septembrie — str. Izvor — bd. Națiunile Unite — Splaiul Independenței; dinspre Piața Alba Iulia — prin bd. Unirii — bd. I.C. Brătianu — Splaiul Independenței — Pod B.P. Hasdeu — str. B.P. Hasdeu — str. Izvor — Piața Arsenalului — calea 13 Septembrie sau bd. Unirii — Piața Unirii — Piața Universității — bd. Regina Elisabeta — bd. M. Kogălniceanu — Piața Operei — Splaiul Independenței.

Brigada Rutieră le recomandă spectatorilor să nu se deplaseze cu autoturismele personale la concert, ci să folosească mijloacele de transport în comun, în special metroul.

De asemenea, conducătorii de autovehicule trebuie să respecte semnalele polițiștilor rutieri, semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă și să folosească rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate și semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare și să nu staționeze pe partea carosabilă, se mai arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
28 de angajați Google, concediați după ce au protestat față de un acord încheiat cu...