Vineri are loc primul concert Andre Rieu în România. Când sunt programate celelalte showuri

Redactor:
Mihai Schiau
Andre Rieu începe vineri seria de șapte concerte pe care le va susține în Piața Constituției, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie.

Andre Rieu va urca alături de Johann Strauss Orchestra pe ceea ce este anunțată a fi una dintre cele mai mari scene ce au fost montate la București.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele șapte zile de concerte și se adresează tuturor participanților.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18,00, pe cele două intrări amenajate în bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre bulevardul Regina Maria (calea 13 Septembrie).

Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces.

Biletul achiziționat pentru concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

Accesul copiilor cu vârste de până la doi ani este gratuit iar pentru cei care depășesc această vârstă trebuie plătit bilet de intrare.

Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale, cât și prin intermediul rețelei Eventim și al platformei online www.eventim.ro.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere etc.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenții de pază vor percheziționa în detaliu fiecare persoană și orice obiect interzis descoperit la verificări va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

De aceea, toți fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiți să fie atenți și să lase la mașină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului-ajutor în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților organizatorului și cele ale pompierilor.

„Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator”, au precizat organizatorii, conform Agerpres.

Restricții rutiere, în weekend, pentru concertele Andre Rieu din Piața Constituției

Traficul rutier se va închide vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 17,00 – 1,00, în ambele sensuri pe bd. Unirii, între bd. I.C. Brătianu și bd. Libertății și pe bd. Libertății, între calea 13 Septembrie și bd. Națiunile Unite, pentru desfășurarea concertelor Andre Rieu, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii recomandă următoarele rute ocolitoare: dinspre bd. Ghencea — prin calea 13 Septembrie — bd. Tudor Vladimirescu — bd. George Coșbuc — bd. Regina Maria — Piața Unirii sau calea 13 Septembrie — str. Izvor — bd. Națiunile Unite — Splaiul Independenței; dinspre Piața Alba Iulia — prin bd. Unirii — bd. I.C. Brătianu — Splaiul Independenței — Pod B.P. Hasdeu — str. B.P. Hasdeu — str. Izvor — Piața Arsenalului — calea 13 Septembrie sau bd. Unirii — Piața Unirii — Piața Universității — bd. Regina Elisabeta — bd. M. Kogălniceanu — Piața Operei — Splaiul Independenței.

Brigada Rutieră le recomandă spectatorilor să nu se deplaseze cu autoturismele personale la concert, ci să folosească mijloacele de transport în comun, în special metroul.

De asemenea, conducătorii de autovehicule trebuie să respecte semnalele polițiștilor rutieri, semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă și să folosească rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate și semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare și să nu staționeze pe partea carosabilă, se mai arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

MEGA-LOVITURĂ pentru Universitatea Craiova. Fotbalistul care a rupt plasele în Italia, Elveţia şi Portugalia semnează...
Tragedie în România. Fotbalistul a murit într-un cumplit accident rutier
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Dezvăluiri uluitoare: fiul lui Ilie Dumitrescu vindea cocaină amestecată cu Paracetamol și fura la cântar!
Anunţ BOMBĂ despre pensii! Se schimbă TOT! Lovitură mare pentru pensionari
Vaccinare anti-Covid-19 în România: Liber la programări pentru imunizare cu serul Pfizer. Persoanele care se...
BANCUL ZILEI – Blondele și sexul zgomotos
VIDEO. O femeie și-a folosit lenjeria intimă pe post de mască de protecție
Tragedie în România. Fotbalistul a murit într-un cumplit accident rutier
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat.Toţi bărbaţii ar...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Eveniment astrologic important azi, 27 februarie. Ce nu ai voie să faci diseară, sub nicio...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide