Violoncelistul Adrian Naidin, la spital după ce a căzut pe geam din cauza mascaților care au descins la el

Redactor:
Mihai Schiau
Violoncelistul Adrian Naidin, la spital după ce a căzut pe geam din cauza mascaților care au descins la el
Ofițerii antidrog din Capitală au găsit, miercuri dimineață, 500 de grame de cannabis, cinci grame de cocaină și o instalație pentru cultură indoor de cannabis într-un imobil în care locuiește, alături de alții, violoncelistul Adrian Naidin.
Printr-un comunicat de presă, Poliția Română confirmă perchezițiile făcute, miercuri dimineață, la un imobil din Capitală unde locuiește violoncelistul Adrian Naidin. Reprezentanții instituției susțin că acțiunea a făcut parte dintr-un total de șapte percheziții organizate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.
 
„La data de 28 septembrie, au fost efectuate șapte percheziții la persoane bănuite că ar fi dezvoltat culturi indoor de cannabis, într-o locuință din București. În urma percheziților, în locuința principalului suspect, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină și o instalație completă pentru cultură indoor de cannabis”, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX de Poliția Română.
 
Reprezentanții instituției confirmă că, în timpul percheziției la imobilul unde s-au găsit drogurile, o persoană a sărit pe geam.
 
„Precizăm că, în cadrul acestei operațiuni, o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziționat, confom mandatului emis de instanța de judecată, a sărit pe geam. Polițiștii i-au acordat primul ajutor, ulterior transportându-l la o unitate medicală din București „, se mai precizează în comunicat.
 
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că principalul suspect în acest caz este un bărbat care locuiește și el în imobilul unde violoncelistul Adrian Naidin stă fără forme legale.
 
Violoncelistul Adrian Naidin a scris pe pagina sa de Facebook că miercuri dimineață a fost internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul casei în care locuiește, în timpul unei percheziții. Artistul susține că polițiștii ar fi greșit adresa.
 
„Mă aflu la spital din cauza incompetenței unor polițiști. În această dimineață, o patrulă de intervenție mascată a Poliției a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greșit ușa și au crezut că ușa de acces în apartamentul meu dă către un rai al drogaților, deci au spart-o și au intrat peste mine. Fiind luat din somn și fiind în stare de șoc, crezând că au intrat niște bandiți peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgență și o echipă ce medici se ocupă în clipa de față de fracturile mele.”, a scris Adrian Naidin pe pagina sa de Facebook.
 
Artistul își anunță publicul că a fost amânat concertul din data de 10 octombrie.
 
” Știu că spectacolul din data de 10 este aproape vândut, urma să aflațiu de planuri viitoare, concertele pe care le pregăteam, de CD-urile pe care intenționez că le lansez și multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunoștința dumneavoastră. Nu aș vrea să mă transform într-un caz senzațional. Voi revenio curând cu știri despre starea mea de sănătate”, a mai scris artistul.
Inchide